Fortnite 6.31-läckor avslöjar nya skinn och kosmetika som kommer till spelet

Bild via Epic Games | Remix av Bhernardo Viana

Fortnite: Battle Royale läckare arbetar fortfarande.

6.31-speluppdateringen är precis ute. Alla spelare vet redan vad som officiellt kommer till spelet idag, men Fortnite datamaskiner redan upptäckt oanmälda kosmetiska föremål som Fortnite utvecklaren Epic Games gömde sig i spelfilerna.

Dataminers vid Fortnite Nyheter avslöjade några nya skinn, pickaxes och back blings som kan komma till spelet när som helst snart. Dessa bekräftas inte av Epic, men tidigare läckor av kosmetiska föremål visade sig vara korrekta de följande dagarna när föremålen lades till i Fortnite i butiken.

Två skinn verkar vara av manliga och kvinnliga kommandon som bär en mask med kikare och huvor i olika färger. Den manliga versionen är Longshot och har orange och gula toner på huven, medan honan är Insight och har några blå nyanser på hennes. Två ryggsäckar med några militära resurser hittades också med samma färger på huvorna och de heter Scope Satchel och Sight Sling.

Den enda pickaxe som hittills hittats är en lampa, och det verkar inte matcha någon av de nuvarande kosmetika i spelet.

Om dessa läckor är korrekta bör alla dessa skinn så småningom visas i Fortnite Artikel Handla de närmaste dagarna. Ibland dyker de upp samma dag.

Denna berättelse kommer att uppdateras om nya läckor publiceras.

Relaterade Artiklar

Back to top button