Första upplagan av Malto’s Guided Tours publicerad av Blizzard – Hearthstone

Om du har kämpat för att göra framsteg med innehållet från Frozen Throne-uppdraget kan du vara intresserad av ett inlägg på den officiella Hearthstone-bloggen som beskriver några tips och tricks för att slutföra de tidiga mötena med några ganska billiga däck.

Förutom att hjälpa spelare att ta itu med AI-mötena mot Lord Marrowgar, Deathbringer Saurfang och Lady Deathwhisper, får vi också en andra titt på Malto som debuterade i den första animerade kortfilmen Hearthstone. Här är samma Hearth and Home-film från Gamescom om du missade det första gången:

För det första riktiga mötet – Lord Marrowgar – rekommenderar Malto att man använder en kontrollprästlista, medan en vapentung krigare är perfekt för Deathbring Saurfang, som bara kan skadas av blad. Ett andra prästdäck rekommenderas för att hantera Lady Deathwhisper och hennes tråkiga hälsobaserade mekanik.

Medan guiden är lite kryptisk i sitt råd – och kanske medvetet så för att bevara en känsla av utmaning – är det en utmärkt utgångspunkt för dem som ännu inte har tagit sig an den första av de tre Icecrown Citadel-vingarna.

Vi uppdaterar webbplatsen om Blizzard väljer att skapa genomgångar för de återstående mötena i expansionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button