Första kvalificeringssäsongens detaljer för årets Hearthstone Masters tillkännagavs

Offentliga anmälningar för kvalificeringssäsongen för det inledande mästerskapet i Hearthstone Masters är nu live.

För att delta måste du helt enkelt registrera dig hos Battlefy, de officiella värdarna för denna etapp av tävlingen.

Den första kvalificeringssäsongen är spridd över tre olika tävlingsperioder. Här kommer vem som ska kämpa för sin plats i nästa etapp av turneringen, och när:

Amerika – mars / april Asien-Stillahavsområdet – maj / juni Europa – juli / augusti

Spelare som klarar det inledande kvalet får sedan möjlighet att tävla vid ett speciellt Masters Tour-evenemang som är associerat med varje region.


Den första av dessa evenemang för regionen Americas kommer att äga rum i Las Vegas mellan den 14 och 16 juni. Platsen är Linq Las Vegas Strip Hotel and Casino. Kvalificerade spelare måste ta med sig sina egna enheter till evenemanget.

Detaljer om Masters Tour-evenemang för Asien-Stillahavsområdet och europeiska regioner har ännu inte bekräftats av Blizzard.

Vid sidan av denna omarbetning av den professionella Hearthstone-tävlingskalendern introduceras också ett nytt format som kallas Specialist i spelet.

I specialistformatet måste spelarna välja en hjälte och sedan skapa en primärlek för den. Det krävs också sekundära och tertiära kort, men kan bara skilja sig från primärlek med totalt fem kort.

I varje match-up börjar båda spelarna med sitt primära däck, men har möjlighet att byta till sitt sekundära eller tertiära däck för de andra matcherna. Den andra spelaren kommer emellertid inte att bli medveten om några byten.

Relaterade Artiklar

Back to top button