Första detaljerna om Hearthstone Inn-vitational släppt av Blizzard – Hearthstone

De första detaljerna i årets Hearthstone Inn-vitational har just bekräftats av Blizzard.

Tävlingen kommer att se fyra lag med tre spelare tävla mot varandra i en serie matcher på årets BlizzCon fansamling om drygt en vecka framöver.

Här är lagen:

Jungle Giants: Firebat, J4CKIECHAN, Kripparian

Big-Time Buccaneers: Alliestrasza, Ant, förklädd Toast

Grimestreet Grifters: Pathra, Reynad, Thijs

Chillblade Crusaders: Hund, NaviOOT, RDU


Lagen kommer att kvadrera i tre olika utmaningar.

I utmaning 1 måste lagen laga de bästa vildformatdäck som de kan. Jungle Giants kommer att slåss mot Big-Time Buccaneers i denna omgång, med de återstående två lagen som också spelar varandra.

Den andra utmaningen bygger på standardformatet och kommer att skaka matchen så att Jungle Giants möter Grimestreet Grifters den här gången. Återigen tävlar de återstående lagen mot varandra.

Den sista utmaningen heter Excavated Treasures och kommer att ge teamet uppdraget att bygga däck runt överraskningskort de har fått. Här möter Jungle Giants Chillblade Crusaders, medan Big-Time Buccaneers möter Grimestreet Grifters.

Det är då utmaningarna, men det finns också belöningar att vinna för att vinna varje match. Blizzard håller sig fortfarande tätt om den exakta form som dessa belöningar kommer att ta, men lovar bara att de kommer att vara viktiga för att hantera “de faror som lurar i mörkret.”

Inn-vitational börjar kl 13:00 PDT på fredagen den 3 november och 09:30 PDT på lördagen.

Relaterade Artiklar

Back to top button