Första 2018 Hearthstone HCT Fall Championship detaljer avslöjade

Hearthstone HCT Fall Championship återvänder till Blizzards skräddarsydda e-sportarena i Los Angeles nästa månad.

Tävlingen går från 11-14 oktober och ser 16 av världens bästa Hearthstone-spelare samlas på Blizzard Arena för att slåss mot en serie eliminations- och avgörandematcher.

Turneringen kommer att sändas över de vanliga Hearthstone-kanalerna under hela evenemanget, och de avgörande finalmatcherna den 13: e och 14: e kommer också att innehålla en live publik.

Om du tittar online, gå över till den officiella Hearthstone Twitch-kanalen, som kommer att sändas från 08:30 PDT varje dag.


De som deltar personligen kan se fram emot ett antal aktiviteter förutom att se turneringens största matcher spela live. Följande bonushändelser bekräftades i blogginlägget som meddelade evenemanget:

Duel-a-Dev: Spelare får chansen att spela några av de bästa Hearthstone-utvecklarna som är närvarande, och också plocka upp en godispåse i processen [Contents TBC]. Play-a-Pro: Deltagarna har också chansen att utmana pro HCT-spelare, med fler priser som erbjuds. Du kan också påse en eller två autografer när du är där. Fireside Gathering: Ett speciellt Fireside Gathering-spelevenemang kommer också att vara tillgängligt för deltagare att engagera sig i.

Alla som deltar i evenemanget kommer också att kunna hämta exklusiva varor och låsa upp ett unikt kort i spelet (bilden ovan) för att engagera sig.

Biljetter till evenemanget kan köpas från AXS till en kostnad av $ 10 per person och dag.

Relaterade Artiklar

Back to top button