Förklädd Toast upptäcker ett nytt sätt att kombinera Exodia Mage – Hearthstone

Om du har trasslat runt med Exodia Quest Mage-formatet under de senaste veckorna, vet du att det kan vara en djävulsk knepig kombination att dra av, och det är en brant inlärningskurva inblandad om du vill uppnå en konsekvent vinstnivå.

Du måste spela ett långt överlevnadsspel trevligt och effektivt, slutföra Öppna Waygate, dra ihop de trollkarlens lärlingar, samla dina smälta reflektioner och gör allt detta utan att fylla din hand för mycket. Åh, och det hjälper om du verkligen har Archmage Antonidas att spela också, så du kan faktiskt bygga din oändliga armé med gratis Fireballs.

Våra mest populära guider

Streamer Disguised Toast upptäckte nyligen ett fascinerande sätt att hitta denna sista bit i pusslet, dock utan någon Mana-kostnad och tack vare The Lich King. Detta legendariska Frozen Throne-kort hade gett honom Army of the Dead, som drar fem kort från toppen av däcket, trashar alla trollformler, men sätter alla minions som greps på brädet. Gissa vem den sista minionen i däcket är?

Titta på klippet nedan för att se örefallet för Toast, då han inser att han kan använda sin armé av Sorcerer’s Apprentices för att spela Army of the Dead, och slutföra combo därifrån:

Tror du att du kunde ha upptäckt det spelet i tid? Låt oss veta hur du går vidare med detta däck i kommentarerna. Det är ett mycket knepigt men mycket tillfredsställande sätt att klättra uppför stegen just nu.

Relaterade Artiklar

Back to top button