Förebygga dina dansrörelser som en emote i Fortnite: Battle Royale tack vare en ny tÀvling

Förebygga dina dansrörelser som en emote i Fortnite: Battle Royale tack vare en ny tÀvling

Bild via Epic Games

Det finns inget som att poppa ut för nÄgra stora dödar Fortnite: Battle Royale och sedan krossa ett drag med en av spelets dansemotiver för att lÄta din fiende veta hur bra det kÀndes.

Epic Games vet hur viktigt det Àr med dansemotem Fortnite, och utvecklaren hÄller en ny tÀvling för att uttrycka den. #BoogieDown-tÀvlingen handlar om att bryta ett drag, ha kul, vinna priser och eventuellt fÄ dina egna dansrörelser som en emote i spelet.

Alla som publicerar en dansvideo pÄ Instagram, Facebook eller Twitter med hashtaggen #BoogieDown kommer att delta i tÀvlingen. Sammantaget kommer det att finnas 100 vinnare av olika priser.

Prisvinnaren kommer att fĂ„ sin dans skapad som en emote i spelet, samt tjĂ€na en “exklusiv IRL Boogie Bomb”, 10 000 V-Bucks ($ 100 i spelvaluta) och Disco kosmetiska skinn. DĂ€rifrĂ„n inkluderar priserna alla vissa variationer av V-Bucks och skinn i spelet.

Dansvideorna kommer att bedömas utifrĂ„n kriterierna kul, originalitet och kreativitet. “Passar din dans till den lekfulla stilen Fortnite? Är din dans original? Hur unik och fantasifull Ă€r din dans? ”

TÀvlingen börjar just nu och varar till 10 april, sÄ börja dansa. All information och fullstÀndig lista med regler finns pÄ Epic Games webbplats.