Flipkart Big Saving Days-försäljning börjar den 18 september: Erbjudanden att se upp för

flipkart walmart, flipkart flipkart walmark finansiering, flipkart finansiering nyheter, e-handel flipkart

Ytterligare en månad och Flipkart ger ytterligare en försäljning för sina konsumenter. Från och med den 18 september kommer Flipkart att vara värd för Big Saving Days-försäljning och erbjuda rabatter i olika kategorier. Flipkart Big Saving Days-försäljningen slutar den 20 september. Under försäljningen kommer e-handelsjätten att erbjuda rabatter och erbjudanden på elektronik inklusive smartphones, TV-apparater, tillbehör, surfplattor, bland andra.

För försäljningen av Big Saving Days har Flipkart samarbetat med State Bank of India och fått 10 procent direkt rabatt med SBI-kreditkort och EMI-transaktioner. Dessutom kommer Flipkart också att erbjuda konsumenterna en chans att förboka vad de vill handla under Big Saving Days-försäljningen till Re 1. Det måste noteras att Re 1-förbokningserbjudandet kommer att gälla mellan 15 september och Endast 16 september.

E-handelsjätten har ännu inte avslöjat erbjudandena, men det bekräftar att det under Big Saving Days kommer att finnas rabatterbjudanden på smartphones och surfplattor. Flipkart kommer också att erbjuda ett komplett skydd för apparater till konsumenter som köper TV-apparater och apparater. Dessutom kommer det också att erbjuda kostnadsfria EMI- och utbyteserbjudanden.

Flipkart har också avslöjat att det kommer att finnas mer än tre crore-elektronik och tillbehör till försäljning under Big Saving Days och alla dessa produkter kommer att finnas tillgängliga utan kostnad EMI och utbyteserbjudanden. Det kommer att erbjuda tillbehör, inklusive trådlös mus, tangentbord, kraftbanker, kablar, hörlurar, bland andra. Dessutom kan det finnas några nya lanseringar på plattformen under försäljningen, förutom rabatterade erbjudanden.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

Flipkart är värd för Big Saving Days-försäljning med några månaders mellanrum. Under den senaste Big Saving Days-försäljningen sålde e-handelsjätten flera Apple-produkter som iPhone XR, iPhone SE (2020) och andra Android-smartphones till lägre priser. Andra produkter som bärbara datorer, trådlösa tillbehör och mer fanns också till försäljning.

Relaterade Artiklar

Back to top button