Flare Sentry DNS Blocker och Browser Extension Package startar på Kickstarter

Det största problemet med DNS-filtrering är att användare behöver behålla sina egna listor för att få ut det bästa av en DNS-blockerare och lägga till nya URL-adresser proaktivt. Inte alla har dock tillgång till ett nätverk av smekmånad för att samla aktuella hot. Bedrägerier har tillgång till offentliga listor, så det dröjer inte länge innan de sätter upp en ny DNS som kringgår alla de filtreringar som hemanvändaren har på plats.

Medan en DNS-blockerare säkerställer att nätverksenheterna inte ansluter till skadliga webbadresser, blir webbläsare fortfarande felaktiga på webbsvindel, skadliga länkar och skadlig kod. Dessutom hindras användarupplevelsen av spårare, datamäklare och webbfyrar som står för en enorm andel av http-omkostnader. Detta sänker inte bara surfhastigheten utan betyder också att användaren spåras medan online och visas priser och annonser som kanske inte är helt legitima.

Flare Sentry behandlar praktiskt taget dessa problem och sedan några. Paketet innehåller en toppmodern DNS-blockerare – flareDNS – för att säkerställa att alla enheter i nätverket är skyddade från skadliga anslutningar. Blocklistan säkerställer att vuxna, e-post skadlig programvara / phishing-länkar, botnät, krypterings-URL: er, ransomware och liknande länkar aldrig ansluter till nätverket. IoT-enheter som smart-TV, glödlampor, Alexa etc. får också omfattande skydd och kan alltid kontrolleras från en intuitiv instrumentpanel. Det gör det möjligt för användaren att visualisera vanliga gärningsmän och blockera / vitlista i farten, med detaljerade rapporter för vidare utredning.

flareDNS använder en egen blocklista som ständigt utvecklas. Genom att använda ett nätverk av honungsnät / honungskrukor, gemenskapslistor, statligt sponsrade och oberoende producerade hotintellrapporter uppdateras DNS-blocklistan ständigt med de senaste hoten och webbadresserna. Genom att spåra användningen av webbhotell, DNS och IP-adresser som används av bedragare och hackare, säger CybX Security att de har möjlighet att proaktivt försvara sig mot nya hot.

Flare Sentry ger också slutpunktsskydd i form av Flare Browser Controller – ett Chrome- och Firefox-tillägg som erbjuder ett brett utbud av sekretess- och säkerhetsfunktioner. Funktioner: intelligent annonsblockering, spårning och webbfyrblockering, datamäklare och blockering av analytisk teknik. Tillägget blockerar annonser som blockerare av branschstandard saknar, eftersom de har noll lojalitet mot dessa företag (till skillnad från vissa blockerare som har affärer med annonsnätverk).

Det finns en entydig länk mellan falska nedladdningslänkar och ransomware / malware, och förlängningen säkerställer att dessa falska banners och länkar blockeras som standard. Andra skript och kod som adblockerare normalt saknar blockeras, vilket också ökar sidhastighetshastigheten. Sammantaget, med 70% mindre http-overhead, förbättrar webbläsarens kontroller enbart webbläsarens användares upplevelse – oavsett om det är för hemmet eller företaget. Flare Browser Controller gör det också möjligt för dig att visualisera och styra anslutningarna i en intuitiv kartvy och visa alla anslutningar till en webbplats – blockerad eller tillåten.

Flare Sentry är tillgängligt från endast $ 129 exklusivt på Kickstarter och tillgängligt för både hem och organisationer. Ta reda på mer här: Flare Sentry.

Relaterade Artiklar

Back to top button