Final Hearthstone Rastakhans Rumble-kort avslöjar strömdetaljer bekräftade

Om drygt några timmar från nu vet vi de sista korten som finns i Hearthstones Rastakhans Rumble-kortuppsättning. Vi har redan sett 98 av de nya korten över de hjältspecifika och neutrala korten, men de återstående 40 förblir stadigt under omslaget.

Kvällens ström kommer dock att förändra allt detta, eftersom den populära streameren Brian Kibler och speldesignern Dean Ayala går igenom de återstående korten. Förvänta dig en stadig ström av avslöjanden och lite spel med förberedda kortlekar som utnyttjar de nya kortens kraft.

Strömmen börjar klockan 10:00 PST och kan ses på spelets officiella Twitch-kanal. Här är en inbäddning så att du kan dyka in om du vill titta på bredvid oss:

Om du befinner dig på den östra sidan av USA kommer starttiden att vara några timmar senare klockan 13:00. De av oss i STORBRITANNIEN kommer att sticka in de nya korten med vår middag klockan 18.00 lokal tid, vilket är klockan 19.00 på fastlandet Europa.

Om du vill lära dig mer om den nya expansionen hittar du varje sista bit information om den i vår Rastakhans Rumble-guide. Det kommer att uppdateras med alla nya kort så snart de har avslöjats.

Mer av en enspelarfläkt? Det finns också ett nytt roguelike-äventyr, även om det är en vecka eller så efter lanseringen av kärnkortset tisdagen den 4 december. Kolla in vår Rumble Run-guide för mer information.

Relaterade Artiklar

Back to top button