Festsäsongen kommer: Flipkart Big Million Day, Amazon Great Indian Sale retad

amazon försäljning, flipkart försäljning, flipkart stor miljard dag försäljning, amazon stor indisk festival försäljning, flipkart försäljning erbjudanden, amazon försäljning erbjudanden, flipkart försäljning bästa erbjudanden, amazon försäljning bästa erbjudanden

Jultiden är på väg att börja och inte alla är bekväma att gå ut och handla på grund av den pågående Covid-19-pandemin. Mitt i förvirringen och oviljan att kliva ut som alla brukade göra för mer än sex månader sedan, kommer e-handelsjättarna Amazon och Flipkart med sin årliga försäljning där de erbjuder betydande rabatter under festperioden.

Även om datumen inte har meddelats ännu har Amazon och Flipkart retat om några kommande erbjudanden i den kommande ‘The Great Indian Sale’ respektive ‘The Big Billion Day Sale’.

Som många gånger tidigare kommer Amazon att erbjuda 10 procent omedelbar rabatt på transaktioner via HDFC-bankkort och kreditkort. För att motivera kunderna att uppgradera finns rabatter på upp till 13 000 Rs tillgängliga vid utbyte när de köper hushållsapparater, smarta TV-apparater, smartphones etc.

Amazon har också lovat “aldrig tidigare priser” på mobil och tillbehör tillsammans med “bottenpriser” på elektronik och tillbehör. Försäljningen börjar tidigt för de främsta medlemmarna. Det kommer att finnas rabatter tillgängliga på Echo, Fire TV Stick och Kindle-enheter, särskilt med den nya generationen produkter som nyligen lanserades.

Liksom Amazon erbjuder Flipkart också “early pass” för sina Plus-medlemmar. SBI-kredit- och kreditkortsinnehavare får omedelbar 10 procents rabatt och transaktioner som görs via Paytm kommer att få säker återbetalning. Flipkart hävdar också att de kommer att erbjuda de “ största erbjudandena på smartphones ”, inklusive mobilskydd för bara Rs 1 och utbyteserbjudanden.

Flipkart kommer att erbjuda upp till 80 procent rabatt på TV-apparater, apparater, elektronik och tillbehör tillsammans med e-handelswebbplatsens privata varumärken. Under försäljningen måste kunderna se upp för ”Maha-prisfallet”, vilket ger 20 procent extra rabatt. Försäljningen kommer också att inkludera ”rusningstid” och ”galna erbjudanden” för att öka försäljningen.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button