Fem kort nerfs meddelade av Blizzard – Hearthstone

Vi har förväntat oss några nyheter från Hearthstones Team 5 om hur de tänker balansera några av de mer problematiska korten i Hearthstone.

I kväll har totalt fem kortändringar avslöjats för spelet, men bara två riktar sig specifikt till de druider som har orsakat så många problem i metoden Frozen Throne.

Här är en sammanfattning av de drabbade korten, vad som ändras och varför de blir nervösa. Kolla in hela inlägget för information om alternativa förändringar som övervägs för dessa kort.

Fiery War Axe – kostar nu 3 Mana istället för 2. Det har alltid varit ett stort värde, men den ökade kraften från Pirate-däck var bara för mycket. Mana-ökningen kommer förhoppningsvis att sakta ner Warriors tempo, och också bara sänka den allmänna effektnivån för det faktiska kortet.

Hex – kommer nu att kosta 4 Mana istället för 3. Även om det inte är ett enormt problematiskt kort, känner utvecklarna att det kan vara i framtiden. Det verkar som om denna förändring görs med ett öga på nästa expansion och förhoppningsvis borde hindra Shaman att komma ur kontroll på vägen.

Innervate – Nu ger 1 extra Mana istället för 2. Utvecklarna anser att detta borde sakta ner Druiden något, utan att ta bort en viktig del av klassens identitet för att få extra Mana.

Murloc Warleader – Beviljar nu bara andra Murlocs +2 Attack utan hälsobuff. Förändringen görs för att förhindra att aggro-däcken blir alltför “biffiga” för tidigt i ett spel, vilket ger motståndaren liten möjlighet att stänga motståndaren.

Spreading Plague – Detta Frozen Throne-kort kostar nu 6 Mana snarare än 5. Det var helt enkelt för effektivt med de lägre kostnaderna och borde nu kännas lite mer balanserat allround.

Plåstret som introducerar dessa ändringar har ännu inte daterats. Så snart vi får reda på det planerade släppdatumet lägger vi till en ny historia på hemsidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button