Fem bästa fotoredigeringsappar för iOS, Android-telefon

bästa fotoredigeringsappar android, bästa fotoredigeringsappar ios, snapshastighet, prisma, foodie-kamera för livet, fotokollage, Adobe Lightroom, världsfotograferingsdagar

Kameratekniken som används i smartphones har blivit mångfaldig idag. Smarttelefoner levereras nu med extraordinära primära kameror, zoomobjektiv, teleobjektiv, makrolinser och mer. Du kan nu hitta massiva kamerabumpar på både iOS- och Android-enheter, som finns där för att integrera kamerahårdvaran. Trots alla framsteg inom smarttelefonteknologi finns det fortfarande en hög efterfrågan på fotoredigeringsappar i både Google Play Store och Apple App Store. Idag ska vi titta på de bästa redigeringsapparna för Android och iOS som hjälper dina foton att se bättre ut. Så att du kan lägga upp dem på sociala nätverksappar som Instagram, Facebook eller bara lägga till dem i din personliga samling.

Lightroom

Med Adobe Lightroom-appen kan du styra detaljerna med selektiva ändringar. Det imponerande med denna app är att du kan använda en pensel eller förbättringar, förvandla figurerna i dina bilder till silhuetter. Du kan justera kornivån och dimma, vilket särskilt kan förbättra foton som tagits i svagt ljus. Adobe Lightroom är för människor som inte bara är i avslappnad fotoredigering. Du kan också förbättra ditt Instagram-spel med verktygen som Lightroom ger dig.

bästa fotoredigeringsappar android, bästa fotoredigeringsappar ios, snapshastighet, prisma, foodie-kamera för livet, fotokollage, Adobe Lightroom, världsfotograferingsdagar (Källa: Adobe Lightroom)

Adobe Lightroom finns i redaktörens val i Google Play Store. Den har över 100 miljoner nedladdningar med en 4.3-betyg. Adobe Lightroom tar 79 MB av din Android-enhets lagring. Det rankas 13: e i foto- och videoappar på Apple Apple Store med ett betyg på 4,8. På iOS-enheter tar det 214 MB utrymme.

Foodie

Om du är en foodie och gillar att publicera bilder på din mat på Instagram är den här appen du definitivt bör titta på. Förutom de 30 filtren som Yum, Positano, Tropical, Picnic, ger Foodie-appen dig också en guide för att ta bilder uppifrån och ner av din mat. Det här är säkert en app som låter mycket.

bästa fotoredigeringsappar android, bästa fotoredigeringsappar ios, snapshastighet, prisma, foodie-kamera för livet, fotokollage, Adobe Lightroom, världsfotograferingsdagar (Källa: Foodie)

Foodie – Camera for life har över 10 miljoner dollar med 4,1 i Google Play Store. Det tar 83 MB av en Android-smarttelefons lagring. Å andra sidan har appen en 4.7-betyg på iOS och är 117.6 MB i storlek.

Snapsade

Appen låter dig fokusera på specifika områden av foton när du väljer “kontrollpunkter”. One-touch-filtren är mer användarvänliga. Det erbjuder ett brett utbud av filter som andra appar också. Några av de verktyg som ingår i den här appen är RAW-utveckling, HDR scape, tonkontrast, Electrolux och andra.

bästa fotoredigeringsappar android, bästa fotoredigeringsappar ios, snapshastighet, prisma, foodie-kamera för livet, fotokollage, Adobe Lightroom, världsfotograferingsdagar (Källa: Snapseed)

Snapseed har över 100 miljoner nedladdningar med 4,5 betyg. Det är bara 24 MB i storlek. Det är också en av apparna i listan som finns i redaktörens val i Google Play Store. Den har 3,9 på iOS och tar 95,8 MB utrymme.

Collage Maker

Vi letar ofta efter en app för att göra ett collage för någons födelsedag, jubileum eller andra händelser. Med Collage Maker kan du välja mellan över 10 000 layouter i olika former och storlekar. Det finns ett överflöd av rutnätlayouter tillgängliga och du kan också enkelt välja animerade collage. Du kan också göra memes i den här appen.

Den har 4,5 i Apple App Store och tar 246,1 MB utrymme. Det är dock inte en hit i Google Play Store med mindre än ett 3-stjärnigt betyg efter mer än en halv miljon nedladdningar.

Prisma

Användare med smarttelefoner på grundnivå bör överväga att ladda ner den här appen eftersom den inte tar en avgift på lagring. Mer än 300 konststilar finns i Prismas konstfilterbibliotek. Det släpper också ut ett nytt konstfilter varje dag. Sammantaget är det en lättanvänd bildredigeringsapp. Den fick utmärkelsen “Årets app” 2016 och ingick i redaktörens val på båda plattformarna.

bästa fotoredigeringsappar android, bästa fotoredigeringsappar ios, snapshastighet, prisma, foodie-kamera för livet, fotokollage, Adobe Lightroom, världsfotograferingsdagar (Källa: Prisma)

Prisma har över 50 miljoner nedladdningar med 4,5 betyg. Prisma tar också bara 12 MB av din smartphones lagring, vilket är det lägsta i listan. Det tar 63 MB av telefonens lagring på iOS-enheter och har 4,7 betyg.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button