Facebook Messenger: s videosamtal rullar ut globalt: Så här fungerar det

  Facebook, Facebook Messenger, Facebook Messenger Videosamtal, Messenger videosamtal, Messenger videosamtal hur man använder, Hur man använder Messenger, Ladda ner Facebook Messenger, Facebook Messenger videosamtalsuppdatering, Android, iOS, Teknik, Teknik nyheter Videosamtal är nu aktivt på Facebook Messenger. (Källa: Skärmdump)

Facebook Messenger: s videosamtal-funktion, som lanserades i april, är nu tillgänglig globalt. Facebooks vice ordförande för meddelandeprodukter, David Marcus, meddelade på Facebook. Kolla in hans inlägg här.

Marcus skrev, ”Snabb uppdatering av videosamtal i Messenger: vi delar gärna med att vi nu har lanserat möjligheten globalt, med undantag för några länder som vi fortfarande arbetar för att förbättra kvaliteten för. Så se till att du får den senaste och bästa versionen för iOS och Android, prova, och som alltid … berätta hur vi kan göra det ännu bättre för dig!

Titta på videon nedan: (Appanvändare klicka här för video)

Videosamtal-funktionen är ett nytt tillskott till Facebook Messenger och använder WiFi eller dataanslutning för att ringa videosamtalet. Användare kan ringa en vän även om de båda inte är på samma plattform, för nu är detta begränsat till Android och iOS. Videosamtal lanserades först i USA, Storbritannien, Kanada och Frankrike.

Vi testade ur videosamtalfunktionen på Android och vad den nya uppdateringen gör är att den lägger till en videosymbol bredvid namnet på dina kontakter på Facebook Messenger.

När du väl har tryckt på videoikonen börjar videosamtalet. Kvaliteten på samtalet bestäms naturligtvis av styrkan på 3G-signalen eller din WiFi-hastighet.

Låt oss veta i kommentarerna vad du tycker om videosamtal-funktionen.

Relaterade Artiklar

Back to top button