Facebook Mentions-appen låter nu verifierade konton live-stream till anhängare

Facebook, facebook nämner, Facebook-omnämnanden för kändisar, Facebook-omnämnanden för verifierade profiler, Facebook-omnämnanden för journalister, Facebook Live, Facebook-verifierade konto, sociala medier, sociala nyheter, tekniska nyheter, teknik Facebook-omnämnanden nu tillgängliga för journalister och verifierade profiler (Källa: Facebook)

Från och med idag kommer appen Facebook Mentions att vara tillgänglig för offentliga personer och journalister med verifierade profiler för direktuppspelning av inlägg bara för sina följare. Facebook säger att detta kommer att göra det möjligt för dem att engagera sina följare och interagera med kamrater lätt.

Med Facebook Mentions kan en journalist eller offentlig person med en verifierad profil streama eller rapportera live från scenen och till och med vara värd för en Q7A-session. Facebook Mentions-användare kan också se vilka ämnen som för närvarande trenderar och kontrollera vad folk säger om dem eller något särskilt ämne.

Facebook Mentions tillåter användare att välja sin publik medan de delar text, länkar, foton eller något annat. Detta innebär att ett visst inlägg endast kan delas med följare.

Facebook Mentions-appen är nu tillgänglig från App Store för personer med verifierad profil.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button