Facebook börjar leverera Oculus Quest 2 Virtual Reality-headset

Amazons Prime Day-händelse är en stor distraktion just nu, men det har inte hindrat Facebook från att släppa andra generationen av sitt Oculus Quest virtual reality-headset.

Oculus Quest 2 gick upp för förbeställning förra månaden under Facebook Connect 7, och dessa förbeställningar har nu börjat levereras. Headsetet finns också mer generellt för 299 $ antingen direkt från Oculus eller via Amazon. Enligt Amazon kommer Quest 2 att levereras den 23 oktober om du beställer nu, även om snabbare leveransalternativ gör att du kan få den senast den 16 oktober om du är snabb.

Priset på $ 299 är $ 100 billigare än det första Quest-headsetet, men det ger dig bara 64 GB-versionen. Att spendera $ 399 driver lagringen upp till 256 GB. Det finns också en länkkabel på 79 $ att överväga, vilket krävs om du vill ansluta Quest 2 till en Windows-dator, och ett paket med en elitrem med batteri och väska finns för $ 129.

När PCMag granskade Oculus Quest 2 var vi mycket imponerade av vad Oculus har lyckats uppnå. Inga kablar krävs för att använda den, skärmen är skarp, det finns korrekt spårning av rörelse och en kraftfull processor som kör saker. Den valfria delningskabeln är också ett bra alternativ att ha. Den negativa? Batteri-liv. Sammantaget drog vi slutsatsen att “Oculus Quest 2 förbättrar nästan allt från originalet till ett överkomligt pris, vilket gör det till det bästa $ 300 VR-headsetet för nybörjare och erfarna användare.”

Relaterade Artiklar

Back to top button