FÄ Vader Immortal Free nÀr du köper en Oculus Quest

FÄ Vader Immortal Free nÀr du köper en Oculus Quest

Det efterlÀngtade sista avsnittet i Vader Immortal: A Star Wars VR Series-serien lanseras officiellt idag. För att fira avslutningen pÄ detta episka Àventyr erbjuder Oculus alla tre avsnitt av spelet gratis nÀr du köper ett Oculus Quest-headset.

Erbjudanden Bug

Vader Immortal-spel sÀtter dig i en livs- eller dödskamp mot ett ont imperium. I det sista kapitlet i spelet slutar din kamp nÀr du leder ett angrepp mot Darth Vader sjÀlv. Om du redan har ett Oculus-headset kan du köpa dessa VR-Àventyr i Oculus-butiken för 29,97 dollar.

Om du inte har ett Oculus-headset Àr detta en utmÀrkt chans att komma in i dagens senaste spelmani. Det Àr ett lÀttanvÀnt VR-headset som Àr helt fristÄende och kan anvÀndas var som helst utan dator. Den levereras ocksÄ med tvÄ Oculus touch-kontroller och den stöder ett antal rörelsesensorer som hjÀlper dig att interagera med den virtuella vÀrlden.

Oculus erbjuder tvÄ Quest-modeller. 64 GB-versionen kostar $ 399, medan 128 GB-modellen ger dig tillbaka $ 499. Genom att ge ut kopior av Vader Immortal-spelen med alla inköp av Quest, ger Oculus spelare en mycket fÀngslande och rolig VR-upplevelse att dyka in i sÄ snart headsetet anlÀnder. Erbjudandet Àr tillgÀngligt nu till och med den 31 januari.