Få ett gratis Classic-kortpaket när Blizzard lanserar sitt presentsystem – Hearthstone

En ny presenttjänst har lagts till i Battle.net-lanseringsprogrammet för stationära spel, och för att markera tillfället ger Blizzard ett gratis Classic-kortpaket till alla Hearthstone-spelare.

För att ta tag i objektet på PC, skjuter du bara av startprogrammet och letar efter den nya presentikonen som du hittar bredvid ditt namn. Du har fram till slutet av detta år att göra anspråk på varan innan den försvinner för gott.

Om du spelar Hearthstone på mobilen och inte har tillgång till en dator med startprogrammet installerat kan du gå till den officiella webbplatsen för att hämta ditt gratispaket därifrån istället.


Vad händer om du vill köpa en vän några förpackningar i present? Lätt. Öppna helt enkelt fliken Shop i startprogrammet, välj den Hearthstone-produkt du vill köpa och välj sedan presentalternativet precis under betalningsikonen. Du uppmanas sedan att välja din väns BattleTag.

Den här nya presenttjänsten är den senaste i en lång rad av senaste uppdateringar av Battle.net-klienten. Tidigare denna månad tillkom ett antal sociala funktioner i appen, inklusive ett försenat offline-läge som gör att spelare kan njuta av Blizzard-spel utan att bli störda av vänförfrågningar.

Relaterade Artiklar

Back to top button