FĂ„ en synlig festtelefonplan med vem som helst och spara

FĂ„ en synlig festtelefonplan med vem som helst och spara

Att köpa en ny telefonplan behöver inte vara komplicerad, men ofta. Med dolda avgifter, kontrakt och mÄnga speciella villkor kÀnns det ibland som att du hoppar genom banden mitt i ett gruvfÀlt att fÄ en telefonplan. Men sÄ Àr inte fallet med Visible, en relativt ny tjÀnsteleverantör, som erbjuder obegrÀnsade telefonplaner som kan delas med vÀnner och familj för att fÄ rabatter.

Erbjudanden Bug

Visible erbjuder verkligen bara en telefonplan, som kommer med obegrÀnsat samtal, obegrÀnsad sms och obegrÀnsad höghastighetsdata. Planen tillÄter ocksÄ obegrÀnsad gratis hotspotanvÀndning och mobil internetdelning, men datahastigheter under internetdelning begrÀnsas till 5 Mbps. Denna tjÀnst Àr tillgÀnglig för $ 40 per mÄnad för en enda telefon, och som en speciell kampanj kan du fÄ din första mÄnad för bara $ 25.

Visible’s Party Pay-program erbjuder samma tjĂ€nst, men lĂ„ter dig ansluta flera rader till en enda plan som erbjuder rabatter. Kort sagt, varje ytterligare rad du lĂ€gger till sĂ€nker kostnaden för alla rader med $ 5. Om du lĂ€gger till tvĂ„ rader kostar varje rad bara $ 35 istĂ€llet för $ 40, och nĂ€r du lĂ€gger till tre rader blir var och en bara $ 30.

Den maximala rabatten som Àr tillgÀnglig genom denna plan Àr $ 15 per rad. Detta intrÀffar nÀr du lÀgger till fyra rader i samma plan, vilket minskar kostnaden till $ 25 vardera. I grund och botten betyder det att du kan fÄ fyra telefonlinjer med obegrÀnsad tjÀnst för mindre Àn vad det skulle kosta dig att ha tre separata synliga telefonplaner.

Det unika med Visible’s Party Pay-plan Ă€r att den inte Ă€r begrĂ€nsad till mĂ€nniskor som bor i ett hushĂ„ll. Du kan stĂ€lla in en av dessa med vem som helst, inklusive vĂ€nner eller kollegor. Synlig lĂ„ter dig hantera och betala varje rad separat, vilket innebĂ€r att det efter den första installationen i princip kan hanteras som fyra separata planer och Ă€ndĂ„ tjĂ€na rabatten pĂ„ tjĂ€nsten.

Dessa planer kommer att pÄgÄ, sÄ det finns ingen anledning att skynda dig, men om du vill prova tjÀnsten innan du byter, kan du övervÀga att ta Visible upp pÄ sitt första mÄnad-för-$ 25-erbjudande som nÀmns ovan.