ExxonMobil erbjuder 3% dagliga kontanter till kunder med Apple Card med Apply Pay

Tidigare idag meddelade ExxonMobil att det nu kommer att erbjuda 3% kontant till de kunder som använder Apple Card och betalar med Apple Pay på bensinstationerna Exxon och Mobil. ExxonMobil sa också att de är den första kedjan av bensinstationer som ger ett sådant erbjudande.

Förutom att få bränslet är de 3% dagliga kontanterna tillgängliga för kunderna på biltvättar, och även för närbutiksköp på mer än 11 ​​500 Exxon- och Mobil-stationer över hela USA.

Det är en stor lättnad för kunderna. ExxonMobil erbjuder fantastiska tjänster över hela USA. Bränslekvaliteten är bra och även de tjänster de erbjuder på stationer som biltvätt. Nu när människor kan få 3% kontant blir det också bättre för Apple Pay-kunder. Det är en enorm rabatt, särskilt när du köper bränsle och gör inköp från närbutiker. Vissa artiklar är extremt dyra och att få 3% av kontanterna är som en enorm rabatt.

Exxon- och Mobil-kunderna kan nu använda Exxon Mobil Rewards + -appen som är tillgänglig för iPhone att betala med Apple-kort med Apple Pay. Inget behov av att sätta i kortet eller vidröra stiftplattan, på detta sätt garanterar ExxonMobil också kontaktlösa tjänster.

Det finns också några andra märken som erbjuder 3% kontant när kunder använder Apple Card för att betala med Apple Pay. Dessa varumärken inkluderar Uber Eats, T-Mobile, Nike, Duane Reade, Walgreens och Uber.

Relaterade Artiklar

Back to top button