Exklusivt: iPhone-Àgare Àr inte sÄ fantastiska om uppgradering

Exklusivt: iPhone-Àgare Àr inte sÄ fantastiska om uppgradering

Apple iPhone-Àgare hÀnger pÄ sina telefoner lÀngre och lÀngre och Àr inte intresserade av Ärets superdyra uppgraderingar, enligt en undersökning av amerikanska iPhone-Àgare som exklusivt genomfördes för PCMag.com.

Why Axis Bug

Av de 650 undersökta iPhone-Àgarna sa bara 18 procent att de planerade att uppgradera i Är. Sextio procent sa att de inte skulle betala mer Àn 599 dollar för en ny iPhone, och 69 procent sa att de förvÀntar sig att hÀnga pÄ sin nÀsta telefon i tvÄ Är eller lÀngre.

iPhone-prisundersökning

Men med tanke pĂ„ att 37 procent av mĂ€nniskorna sĂ€ger att batteritiden Ă€r deras frĂ€msta klagomĂ„l pĂ„ befintliga iPhones, kan ett av de bĂ€sta resultaten i vĂ„ra iPhone-tester övertyga dem om att uppgradera – den vĂ€sentligt lĂ€ngre batteritiden vi ser pĂ„ nya iPhone 11 Pro och 11 Pro Max (1 099,99 dollar pĂ„ Verizon Wireless).

En ny telefon varje Är? Inte lÀngre

Medan teknikpressen skriver om iPhones som att folk fÄr en ny telefon varje Är, sÄ Àr det inte. Enligt Statista hÀnger de flesta pÄ sina telefoner i mellan tvÄ och tre Är. Statista ser att antalet kommer att minska i framtiden, möjligen eftersom 5G-övergÄngen ger radikala nya möjligheter varje Är frÄn 2020 till 2024.

iPhone Keep-undersökning

De radikala nya funktionerna kommer dock inte just nu. Årets nya telefoner ger i allmĂ€nhet bara fler kameror till ett högt pris, och det kanske inte rĂ€cker för att locka 1 000 dollar av potentiella köpares plĂ„nböcker.

Det kan förÀndras nÀsta Är om rykten om iPhones frÄn 2020 Àr sanna. NÀsta Ärs telefoner ryktas ha en ny design och anvÀnda 5G-nÀtverk, vilket kommer att vara mycket mer utbrett i september 2020.

SÄ det finns förmodligen mÄnga mÀnniskor med Àldre iPhones som hÀnger pÄ dem eller plockar upp billigare iPhone 8 och XR för att spara sina pennies för en ryktad blockbusting 2020-release. Vi fÄr se nÀsta Är.