Europas finalister i HCT Winter Championship bekräftade

Fyra europeiska spelare har nu kvalificerat sig för HCT Winter Championship, baserat på deras prestationer i helgens HCT Winter Playoffs.

Dessa spelare är Faeli, Bunnyhoppor, Viper och ThunderUP.

I grupp A hade Faeli den starkaste körningen och övervann Casie i andra omgången för att förklaras som den totala gruppvinnaren.

Efter att ha förlorat sina inledande matcher gick Mauri och Bunnyhoppor båda in i en eliminationsrunda, som senare vann.

Bunnyhoppor förnekade sedan Casie en andra chans att kvalificera sig och tog plats A på andra plats i processen.

Kvalificerade för Champs andra gången i år! Kan inte vänta med att ha en fantastisk tid att umgås med alla i LA igen. Peanut-Shaman är bokstavligen nötterna pic.twitter.com/L3XBvCLa8p

Torben Wahl (@viper_hs) 13 januari 2019

I grupp B var det Viper som bevisade den dominerande kraften och tog topplaceringen från dawido i andra etappen.

Psyhodel och ThunderUp var gruppens eliminering, där ThunderUP fortsatte att slå dawido och inta andra plats för grupp B.

I och med att de europeiska kvalen avgörs riktas nu uppmärksamheten mot de andra regionerna som tävlar om sina platser i slutskedet av HCT Winter Championship.

Americas-regionen testar sina mästare i helgen den 19 och 20 januari. Därefter kommer konkurrenterna i Asien och Stillahavsområdet att delta i striden den 26 och 27 januari. Kina-datum har ännu inte bekräftats.

När de två bästa spelarna från alla fyra regionerna har bestämts, går de till Blizzard Arena i Los Angeles för de sista etapperna i tävlingen.

Fullständiga detaljer har ännu inte bekräftats för det här evenemanget, men vi lägger till detaljer på hemsidan så snart de blir tillgängliga.

Relaterade Artiklar

Back to top button