Ett annat problem för Samsung: Displayen pÄ Galaxy S8, S8 + och Note 8 slÄs pÄ och laddar ur batteriet!

Ett annat problem för Samsung: Displayen pÄ Galaxy S8, S8 + och Note 8 slÄs pÄ och laddar ur batteriet!
KĂ€lla: SamMobile

Samsung Galaxy S8, S8 + och till och med vissa Galaxy Note 8-enheter lider av ett speciellt problem som folk har pÄpekat pÄ det officiella Samsung-diskussionsforumet samt pÄ Reddit-plattformen.

De senaste flaggskeppen i Galaxy S- och Galaxy Note-serien lider av en bugg som slÄr pÄ skÀrmen pÄ enheten Àven nÀr den inte borde. Om du stÀndigt slÄr pÄ skÀrmen laddar du naturligtvis ur batteriet och förkortar dess livslÀngd. Hela problemet Àr redan vÀl dokumenterat, vilket framgÄr av flera videor som laddats upp pÄ YouTube.

Hur hÀnder det?

SlumpmÀssig och sÀrskilt spontan vÀxling av skÀrmen Àr inte föremÄl för nÄgra speciella steg. StÀng bara av skÀrmen med strömbrytaren eller vÀnta tills den stÀngs av. Sedan skÀrmen slÄs pÄ, visar lÄsskÀrm i tio sekunder och gÄr ut igen. Denna process upprepas sÄ lÀnge som sÄ lÀnge batteriet tillÄter. Intressant, det magnetiska flipskyddet hjÀlper inte heller. Telefonen vaknar ocksÄ i den.

Ägare av smartphones som lider av ett speciellt problem har redan provat allt. ÅterstĂ€ll telefonen till fabriksinstĂ€llningarna, starta om i sĂ€kert lĂ€ge och rensa cachen. TyvĂ€rr har inget hjĂ€lpt Ă€nnu.

Orsak: OkÀnd Ànnu

Den exakta orsaken Àr Ànnu inte kÀnd, men vissa pekar pÄ den intelligenta assistenten Bixby. Detta Àr dock inte bekrÀftat eller underbyggt. Det hjÀlper inte att Samsung heller inte kommenterade hela frÄgan.

Har du ett liknande problem? LĂ„t oss veta i diskussionen nedan eller skriv till tip@androidportal.sk.