Epic erbjuder 6 Batman-spel gratis

Ända sedan Epic Games Store lanserades har det lockat spelare och utvecklare att registrera sig genom att skilja sig från Steam. Ett av incitamenten att registrera sig för ett gratis konto är två PC-spel gratis varje vecka. Men denna vecka kan du ta sex spel gratis!

Som Eurogamer rapporterar har de vanliga två gratisspelen förvandlats till sex eftersom båda gratisspelautomaterna är upptagen av Batman-trilogier. Det finns Batman Arkham Collection och Lego Batman Trilogy, som vanligtvis kostar $ 60 vardera, vilket innebär att du sparar $ 120 genom att ta tag i spelen just nu i Epics digitalbutik.

Lego Batman-trilogin

Batman Arkham Collection innehåller Batman: Arkham Asylum, Batman: Arkham City och Batman: Arkham Knight. De två första spelen har ett Metacritic-medelvärde över 90, där Arkham Knight uppnådde fortfarande en respektabel 70. Varna att dessa tre spel är olämpliga för barn, men sedan finns det den andra trilogin för dem.

Lego Batman-trilogin innehåller Lego Batman: The Videogame, Lego Batman 2: DC Super Heroes och Lego Batman 3: Beyond Gotham. De två första matcherna har ett Metacritic-medelvärde över 80, där Lego Batman 3 gjorde mitten av 70-talet.

Du har till och med 26 september att utnyttja detta erbjudande innan nästa gratisspel verkar ersätta dem. Om du ännu inte har ett Epic Games Store-konto är det verkligen ett stort incitament att ta några minuter och skapa ett. Även om du inte gillar Batman-spel, finns det alltid nästa veckas gratis titlar.

Relaterade Artiklar

Back to top button