Enrage-nyckelord ska tas bort från Hearthstone

Nyckelordet Enrage ska tas bort från Hearthstone när The Witchwood släpps. Nyheten tillkännagavs på den officiella Hearthstone-bloggen sent igår kväll. Även om själva sökordet ska tas ur spelet kommer själva mekanikern att förbli intakt.

Raging Worgen presenterades som ett exempel på hur den nya metoden kommer att fungera. Istället för korttext som för närvarande lyder: “Enrage: Windfury and +1 Attack”, kommer den nya versionen helt enkelt att läsa “Har +1 Attack och Windfury medan den är skadad.”

Effekten förblir densamma, med andra ord, det är helt enkelt formuleringen som kommer att bli annorlunda.

Varför göra den här ändringen? Som förklaras i bloggen av designern Peter Whalen, gillar Hearthstone-teamet nyckelord, eftersom de underlättar inlärningskorten, ger smak och kondenserar text.

I fallet med Enrage är det dock inte bara ett nyckelord som är ganska vagt om effekten, det visas också bara på totalt nio kort. Eftersom laget inte har några aktuella planer på att producera fler Enrage-kort verkar det vara rätt tid att göra förändringen.


Nyheten kommer hett på hälen att Hearthstones åtta expansion – The Witchwood – kommer att introducera två nya nyckelord i spelet.

Rush kommer att fungera mycket som Charge, men låter bara den drabbade minionen attackera andra minions, inte fiendens hjälte. Echo gör att ett kort kan spelas flera gånger på samma tur, och så länge spelaren har tillräckligt med Mana för att fortsätta att kasta det.

Den nya expansionen kommer också att lägga till vanliga 130+ nya kort i spelet, liksom nytt singelspelarinnehåll. Du kan ta reda på allt du behöver veta om vad som händer på vår Witchwood-guide och vår Monster Hunt-guide. Vi har också lite inblick i det troliga släppdatumet för Witchwood för dig också.

Relaterade Artiklar

Back to top button