Enklaste fjÀrrjobb för digitala nomader

Enklaste fjÀrrjobb för digitala nomader

Att hitta ett fjĂ€rrjobb som du kan göra medan du reser kan verka som den omöjliga drömmen. Vissa kanske tror att endast de “utvalda fĂ„” arbetar pĂ„ sina bĂ€rbara datorer medan de kopplar av pĂ„ en strand pĂ„ Bali med en fĂ€rgglad drink i ena handen. Men om du inte ger upp i din sökning efter fjĂ€rrarbete blir du ofta förvĂ„nad över de möjligheter du hittar.

Varje Är blir listan över enkla fjÀrrmöjligheter för digitala nomader större. Du kommer att lÀra dig om nÄgra av dessa möjligheter och var du kan leta efter dem.

Datorprogrammerare

Resebloggen FluentU listar datorprogrammering som ett av de bÀsta jobben för blivande digitala nomader. Programmerare skriver datorkod för webbplatser, mobilappar och programvara. Om du har kompetens Àr programmering ett jobb som du kan göra frÄn nÀstan alla platser i vÀrlden. Du kan till och med anvÀnda kodningsutbildningswebbplatser som Codecademy, freeCodeCamp och Team Treehouse för att lÀra dig att koda.

Copywriting

Textförfattare skriver marknadsföringstexter för reklam och försÀljningsÀndamÄl. Textförfattare kan prata med alla sina kunder online. Om de har en bra internetanslutning kan en frilansande textförfattare arbeta var som helst.

Virtuell assistent

En virtuell assistent Àr en arbetare som utför smÄ uppgifter för antingen ett företag eller en individ. De Àr som personliga assistenter, men virtuella assistenter gör allt sitt arbete pÄ distans.

Videoredigerare / Videoproduktion

Eftersom YouTube för nÀrvarande fungerar som en av de största onlineplattformarna försvinner inte efterfrÄgan pÄ videoredigerare snart. Om du Àr en visuellt orienterad person, börja med att skapa smÄ videor om ditt liv. Titta pÄ onlinehandledning om moodboarding, redigering och lÀgga till effekter. Snart kanske du upptÀcker att du har en vÀrdefull fÀrdighet som mÄnga YouTube-skapare Àr villiga att betala för för att fÄ tillgÄng till dina tjÀnster.

LĂ€r engelska

Om du Àr engelska som modersmÄl kan undervisning i engelska online vara ett utmÀrkt sÀtt att tjÀna pengar nÀr du reser vÀrlden. SÄ lÀnge du har en kandidatexamen borde du inte ha nÄgra problem att hitta en position i minst ett av de mÄnga onlineföretag som undervisar engelska för studenter över hela vÀrlden. Digital Nomad Soul sÀger till och med pÄ sin webbplats att nÀr du anstÀlls pÄ dessa online-undervisningsplattformar kan du ofta göra ditt eget schema.

Bygga webbplatser utan kod

Dessa dagar skapar mÄnga nomader fantastiska webbplatser utan att veta hur man skriver en kodrad. Du kan göra detta genom att bekanta dig med olika innehÄllshanteringssystem (CMS) som WordPress. Dessa system kommer med mallar som du kan anpassa till din eller din kunds specifikationer. NÀr du tar ett par veckor för att verkligen lÀra dig vad som hÀnder i dessa innehÄllshanteringssystem kan du börja tjÀna bra pengar direkt.

Börja resa runt i vÀrlden genom att leta efter fjÀrrarbete idag. Oavsett om du letar efter arbete inom datorprogrammering, textförfattarjobb eller arbete med frÀmmande sprÄk Àr det viktigt att inte ge upp din sökning efter fjÀrrarbete. RÀtt jobb finns dÀr ute. Att fortsÀtta med fjÀrrjobbssökningen kommer bÀttre att sÀkerstÀlla att du hittar den.