Encounter at the Crossroads är denna veckas Tavern Brawl – Hearthstone

Den här veckans Hearthstone Tavern Brawl är nu live på alla spelservrar runt om i världen, och det är återkomsten av Encounter at the Crossroads.

Om den här slår som du är särskilt bekant, beror det på att det i själva verket är sjätte gången Brawl presenterar på rotationen sedan juli 2015.

Encounter at the Crossroads gör att du väljer en klass, varefter du får ett helt slumpmässigt kortpaket att slåss med. För att se till att det finns åtminstone lite balans mellan varje kortlek, det finns 15 klasskort och totalt 15 neutrala kort.

Dessutom – och även om oddsen är emot att detta händer – är det tekniskt möjligt att ha fler än två kort av samma typ i ditt randomiserade kortlek, och mer än ett av samma legendariska kort också.

Våra mest populära guider

Med tanke på den mycket slumpmässiga karaktären av veckans utmaning är det knepigt att ge tips. Det räcker med att säga att det är enormt mycket osäkerhet involverat i det hela, och det är förmodligen klokt att spela ett försiktigt, värdeorienterat spel som tar bra affärer där det är möjligt. Tänk dig att du spelar Arena, med andra ord!

Tavern Brawls går live på torsdag här i Storbritannien och packas upp sent på söndag kväll. När du har fått din första vinst varje vecka får du ett gratis Classic-kortpaket som hjälper dig att samla ut din samling. Efterföljande vinster är dock bara för skojs skull, med en löpande sammanställning av dina segrar registrerade.

Relaterade Artiklar

Back to top button