Encounter at the Crossbones: Tips för att avsluta veckans Brawl – Hearthstone

En ny Tavern Brawl är nu live på alla globala servrar och det är en ny som heter Encounter at the Crossbones! Om namnet låter lite bekant kanske du tänker på Encounter på Korsning men detta är en distinkt strid.

I detta särskilt slumpmässiga möte får du en slumpmässig hjälte när du trycker på Brawl-knappen, och ditt däck är också 100% slumpmässigt bestämt.

Det finns dock några små viktningar på jobbet i bakgrunden. Till att börja med får du alltid din hjältes Death Knight-kort i kortlekarna du får, och det finns mycket mer viktning för Frozen Throne-kort som visas i den övergripande kortlistan.

Våra mest populära guider

Med tanke på den enorma mängden osäkerhet i veckans Brawl finns det väldigt lite strategiska råd som vi kan ge dig om du vill lägga på ditt gratis Classic-kortpaket för att få upp din första vinst.

Vi föreslår dock att du spelar ett värdespel när det är möjligt, gör de mest fördelaktiga affären och försöker behålla styrelsekontrollen så mycket som möjligt. Du kan inte förutsäga vad som kommer nästa, trots allt, och så vill du se till att en tavla rensar inte lämnar din motståndare med en närvaro medan du kämpar för att göra en comeback.

Åtminstone en förbipasserande bekantskap med din hjältes Death Knight-kort kommer också att göra livet mycket enklare, så att du kan arbeta med dess effekter i din övergripande spelplan. Här är alla nio korten så att du snabbt kan få en känsla för vad du arbetar mot med en viss hjälte:

Druid – Malfurion the Pestilent Hunter – Deathstalker Rexxar Mage – Frost Lich Jaina Paladin – Uther of the Ebon Blade Priest – Shadowreaper Anduin Rogue – Valeera the Hollow Shaman – Thrall, Deathseer Warlock – Bloodreaver Gul’dan Warrior – Scourgelord Garrosh

Det handlar om alla råd vi kan ge dig! Om du har några egna tips för att slå Encounter at the Crossbones, registrera dig och dela din insikt med oss ​​i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button