En sit-down med Acers Predator Thronos Air, den ultimata hemmaspelspelet

Acers Predator Thronos-stol har gjort rundorna vid olika konferenser och evenemang i ungefär två år nu, och jag är fortfarande förvånad när jag ser det varje gång. Det finns inget som Thronos Air, en ny, smalare och mer lättversion av den ursprungliga Thronos som debuterade på IFA 2019, och medan vissa kanske argumenterar för att det personligen finns en stor fan av den djärva, överdrivna karaktären av allt det tänker göra. Att kalla det bara en stol underförsäljer det massor; Det är en spelstation som har tre bildskärmar, en hylla för ditt tangentbord eller ditt val av racerhjul, suverän kabeldragning och nu sidodörrar.

CES 2020 Bug Art

I år på CES berättade företaget att det har lyckats sänka priset på Thronos ganska betydligt, från $ 24 000 för original Thronos ner till “bara” $ 13 000 med Air. Ett område där mycket av denna kostnadsbesparing sannolikt kom ifrån är dock det faktum att en lyxig Acer Predator-spel-PC inkluderades som standard med första generationens stol. Det ingår inte längre; du skulle ta med din egen stationära spelrigg för att ansluta till Air.

Acer har också tagit bort all automatisk hydraulik. Nu måste alla element i stolen justeras manuellt för att få din inställning rätt. Slutligen innehåller Acer en leveransservice med vita handskar i den prislappen på $ 13 000. En företrädare för företaget kommer ut till ditt hem och ställer in allt från början till slut, inklusive att mäta ditt utrymme och testa golvet för viktbegränsningar för att säkerställa att strukturen kan stödja stolen.

Thronos Air är definitivt gjord för 1 procent av 1 procent av spelarna, men för de som har råd med det finns ingen annan spelupplevelse som den där ute idag. Här är en första titt på vår erfarenhet av Thronos Air på plats i Acers CES 2020-svit …

Relaterade Artiklar

Back to top button