En sit-down med Acers Predator Thronos Air, den ultimata hemmaspelspelet

En sit-down med Acers Predator Thronos Air, den ultimata hemmaspelspelet

Acers Predator Thronos-stol har gjort rundorna vid olika konferenser och evenemang i ungefÀr tvÄ Är nu, och jag Àr fortfarande förvÄnad nÀr jag ser det varje gÄng. Det finns inget som Thronos Air, en ny, smalare och mer lÀttversion av den ursprungliga Thronos som debuterade pÄ IFA 2019, och medan vissa kanske argumenterar för att det personligen finns en stor fan av den djÀrva, överdrivna karaktÀren av allt det tÀnker göra. Att kalla det bara en stol underförsÀljer det massor; Det Àr en spelstation som har tre bildskÀrmar, en hylla för ditt tangentbord eller ditt val av racerhjul, suverÀn kabeldragning och nu sidodörrar.

CES 2020 Bug Art

I Ă„r pĂ„ CES berĂ€ttade företaget att det har lyckats sĂ€nka priset pĂ„ Thronos ganska betydligt, frĂ„n $ 24 000 för original Thronos ner till “bara” $ 13 000 med Air. Ett omrĂ„de dĂ€r mycket av denna kostnadsbesparing sannolikt kom ifrĂ„n Ă€r dock det faktum att en lyxig Acer Predator-spel-PC inkluderades som standard med första generationens stol. Det ingĂ„r inte lĂ€ngre; du skulle ta med din egen stationĂ€ra spelrigg för att ansluta till Air.

Acer har ocksÄ tagit bort all automatisk hydraulik. Nu mÄste alla element i stolen justeras manuellt för att fÄ din instÀllning rÀtt. Slutligen innehÄller Acer en leveransservice med vita handskar i den prislappen pÄ $ 13 000. En företrÀdare för företaget kommer ut till ditt hem och stÀller in allt frÄn början till slut, inklusive att mÀta ditt utrymme och testa golvet för viktbegrÀnsningar för att sÀkerstÀlla att strukturen kan stödja stolen.

Thronos Air Ă€r definitivt gjord för 1 procent av 1 procent av spelarna, men för de som har rĂ„d med det finns ingen annan spelupplevelse som den dĂ€r ute idag. HĂ€r Ă€r en första titt pĂ„ vĂ„r erfarenhet av Thronos Air pĂ„ plats i Acers CES 2020-svit …