En mystisk helikopter rör sig till synes runt Fortnites karta

Screengrab via Epic Games

Fortnite: Battle Royale fläktar används för att hålla reda på olika föremål runt kartan, till exempel den stora lila kuben och jordbävningar. Men nu finns det något nytt för spelarna att hålla ögonen på – en helikopter.

En mystisk helikopter har uppenbarligen färdats långsamt runt på kartan. Den sitter nu på toppen av ett berg nära tävlingsbanan i öknebiomen – men det har tydligen också upptäckts norr om Sunny Steps på toppen av ett berg, omgivet av några vulkanöppningar.

Den militära helikoptern sticker verkligen ut under den nuvarande säsongen med pirattema Fortnite och kan potentiellt leda till några saker som kommer till spelet i framtiden – eller ingenting alls.

Låt oss inse det, helikopterobservationerna kan uppgå till inget annat än att Epic Games har lite kul. Men vissa fans på sociala medier känner fortfarande att det här är ett tecken på antingen nästa säsongs innehåll eller retur av flygande fordon i en framtida säsongsuppdatering.

Det här är inte första gången som en helikopter ses i Fortnite, dock. En liknande helikopter uppträdde under säsong fyra i filmen på Moisty Mire.

Relaterade Artiklar

Back to top button