Elon Musk beklagar att han anvÀnde automatiserad produktion för att producera Tesla Model 3

Elon Musk beklagar att han anvÀnde automatiserad produktion för att producera Tesla Model 3

King of Technology meddelade förra veckan att han Ängrade att han anvÀnde automatiserad produktion för att göra Tesla Model 3. Han hÀvdar att antalet maskiner har saktat ner produktionen av ett vÀlkÀnt bilmÀrke och att mÀnniskor underskattas i denna bransch.

MÄnga Àr rÀdda för att nÀr tekniken utvecklas kommer vi att bli avbrutna i fabriksarbete och maskiner kommer att ersÀttas av miljontals arbetare. Tesla har dock sin egen Äsikt om maskiner i produktion. Produktionen av deras elbilar bromsades och onödigt dyrt just pÄ grund av automatiserad produktion. Tesla upplever dÀrför en hel hel produktion, med det faktum att det under första kvartalet inte nÄdde sitt mÄl att producera 2 500 Tesla Model 3-fordon per vecka.

Produktionsautomatisering Àr vÀrdelös och mÀnniskor i produktion underskattas

“Överdriven automatisering vid Tesla var ett misstag. Mer exakt, mitt misstag. MĂ€nniskor Ă€r underskattade. “ skrev Elon Musk pĂ„ Twitter. FörvĂ€ntningarna nĂ€r maskinerna gĂ„r i produktion Ă€r sĂ„dana att hastigheten ökar. I Tesla var emellertid det motsatta. “Vi hade ett galet komplext nĂ€tverk av transportband, men det fungerade inte, sĂ„ vi blev helt av med det,” tillade Musk.

Underskottet orsakade en försening i flera viktiga leveranser av bilen, som enligt uppgift var förbestÀlld av upp till en halv miljon mÀnniskor. För att uppnÄ sina mÄl tvingades Musk denna mÄnad att ta kontroll över Teslas produktionslinje och tillgripa nattarbete. Han skrev pÄ Twitter att bilindustrin helt enkelt Àr helvete.