Efter den senaste uppdateringen kommer du också att spela Mario Kart Tour i liggande läge

Mario Kart-turné

Nintendo introducerade Mario Kart Tour till smarttelefonvärlden med operativsystemen iOS och Android i slutet av september förra året. Det välkända varumärket var en garanti för framgång.

Bara en vecka efter lanseringen av appbutikerna spelade spelet in rekord 90 miljoner nedladdningar. Av det gick 60 procent till Apple App Store. Mario Kart Tour underhöll inte tillräckligt många spelare för mer krävande spelare.

Ursprungligen var flerspelarläget inte tillgängligt i spelet. Han anlände inte förrän i slutet av januari 2020. Fram till dess kunde du bara tävla med datorn – virtuella motståndare. Till och med själva kontrollen krävde inte mycket.

Mario Kart Tour

Mario Kart Tour spelades bara i stående läge. För att styra gokart, för helt enkelt fingret åt vänster eller höger på skärmen, eller använd kontrollen genom att luta enheten.

Efter den senaste uppdateringen, som ägde rum för några dagar sedan, i inställningarna äntligen lagt till möjligheten att ändra skärmorienteringen till liggande. Men förvänta dig inte mer. Kontrollen är fortfarande beroende av gester eller ett gyroskop.

Att spela spelet i liggande läge är dock fortfarande lite roligare. Åtminstone för någon.

Relaterade Artiklar

Back to top button