EA erbjuder gratis ursprungsmÄnad för anvÀndning av 2FA

EA erbjuder gratis ursprungsmÄnad för anvÀndning av 2FA

EA vill verkligen att Origin-anvÀndare ska vara sÀkrare nÀr de anvÀnder tjÀnsten för att spela spel pÄ PC. SÄ i ett försök att uppmuntra ett sÄdant beteende erbjuder förlÀggaren en gratis mÄnads Origin Access bara för att aktivera tvÄfaktorautentisering.

Ett minimum av lösenord krÀvs för att fÄ Ätkomst till ett EA / Origin-konto, men du kan valfritt förbÀttra kontosÀkerheten med ett system EA ringer inloggningsverifiering. Inloggningsverifiering Àr helt enkelt ett annat namn för tvÄfaktorsautentisering och anvÀnder en kod vid sidan av ditt lösenord för att begrÀnsa Ätkomst och dÀrmed öka sÀkerheten för ett konto.

Under oktober (erbjudandet slutar den 31 oktober), om du aktiverar inloggningsverifiering pÄ ditt konto, kommer EA i gengÀld att ge dig en mÄnad Origin Access Basic. GrundprenumerationstjÀnsten kostar vanligtvis 4,99 dollar per mÄnad eller 29,99 dollar för ett Är och erbjuder tillgÄng till 229 spel, tidig tillgÄng till nya spel (10-timmars test) och 10 procent rabatt pÄ Origin-köp. Om du Ànnu inte har provat och inte har aktiverat inloggningsverifiering Ànnu Àr det hÀr det perfekta tillfÀllet att göra det gratis.

EA bestĂ€mde sig för att göra detta erbjudande nu eftersom det Ă€r National Cybersecurity Awareness Month. Det Ă€r enkelt att aktivera inloggningsverifiering, ladda bara upp ditt EA-konto och gĂ„ till sidan för sĂ€kerhetsinstĂ€llningar. Klicka pĂ„ “SlĂ„ pĂ„” under rubriken Inloggningsverifiering sĂ„ kommer du att bli ombedd att föredra en metod för att skicka en kod till dig. NĂ€r du vĂ€l valt skickas en kod omedelbart och anvĂ€nds sedan för att aktivera det extra verifieringsskiktet. Efter det fĂ„r du din kostnadsfria mĂ„nad med Ă„tkomst samt ett sĂ€krare konto.

Om du redan prenumererar pÄ Origin Access Basic eller den dyrare Origin Access Premier, oroa dig inte, EA har inte glömt bort dig. Att aktivera inloggningsverifiering innebÀr ingen kostnad för november och dÀrför mÄste vi anta en extra mÄnads Ätkomst för de som prenumererar per Är. Om du redan har aktiverat inloggningsverifiering kan du ocksÄ förvÀnta dig en gratis mÄnad med Origin Access. Alla vinner!