EA erbjuder gratis ursprungsmånad för användning av 2FA

EA vill verkligen att Origin-användare ska vara säkrare när de använder tjänsten för att spela spel på PC. Så i ett försök att uppmuntra ett sådant beteende erbjuder förläggaren en gratis månads Origin Access bara för att aktivera tvåfaktorautentisering.

Ett minimum av lösenord krävs för att få åtkomst till ett EA / Origin-konto, men du kan valfritt förbättra kontosäkerheten med ett system EA ringer inloggningsverifiering. Inloggningsverifiering är helt enkelt ett annat namn för tvåfaktorsautentisering och använder en kod vid sidan av ditt lösenord för att begränsa åtkomst och därmed öka säkerheten för ett konto.

Under oktober (erbjudandet slutar den 31 oktober), om du aktiverar inloggningsverifiering på ditt konto, kommer EA i gengäld att ge dig en månad Origin Access Basic. Grundprenumerationstjänsten kostar vanligtvis 4,99 dollar per månad eller 29,99 dollar för ett år och erbjuder tillgång till 229 spel, tidig tillgång till nya spel (10-timmars test) och 10 procent rabatt på Origin-köp. Om du ännu inte har provat och inte har aktiverat inloggningsverifiering ännu är det här det perfekta tillfället att göra det gratis.

EA bestämde sig för att göra detta erbjudande nu eftersom det är National Cybersecurity Awareness Month. Det är enkelt att aktivera inloggningsverifiering, ladda bara upp ditt EA-konto och gå till sidan för säkerhetsinställningar. Klicka på “Slå på” under rubriken Inloggningsverifiering så kommer du att bli ombedd att föredra en metod för att skicka en kod till dig. När du väl valt skickas en kod omedelbart och används sedan för att aktivera det extra verifieringsskiktet. Efter det får du din kostnadsfria månad med åtkomst samt ett säkrare konto.

Om du redan prenumererar på Origin Access Basic eller den dyrare Origin Access Premier, oroa dig inte, EA har inte glömt bort dig. Att aktivera inloggningsverifiering innebär ingen kostnad för november och därför måste vi anta en extra månads åtkomst för de som prenumererar per år. Om du redan har aktiverat inloggningsverifiering kan du också förvänta dig en gratis månad med Origin Access. Alla vinner!

Relaterade Artiklar

Back to top button