Dynabook presenterar lÀtt men robust 13-tums Windows-bÀrbar dator

Dynabook presenterar lÀtt men robust 13-tums Windows-bÀrbar dator

LAS VEGAS — Om du behöver en lĂ€tt bĂ€rbar dator vĂ€ger Dynabooks senaste 13,3-tums bĂ€rbara dator 1,9 pund.

CES 2020 Bug Art

PÄ CES tillkÀnnagav PC-leverantören Portégé X30L-G, en bÀrbar bÀrbar dator för Windows 10 som kommer att sÀljas i februari. Dynabook Àr PC-affÀrsenheten som tidigare var under Toshiba innan den sÄldes till Foxconn-Àgda Sharp.

Dynabook hÀvdar att Portégé X30L-G Àr vÀrldens lÀttaste 13,3-tums bÀrbara dator med Intels 10: e generationens Core-processorer. Den kommande modellen vÀger 870 gram, men kan bli lite tyngre, beroende pÄ konfiguration.

Dynabook Portégé X30L-G

För att uppnÄ den lÀtta vikten monterade DynaBook den bÀrbara datorn i ett magnesiummetallchassi. Samma hölje konstruerades med tanke pÄ amerikanska militÀra standarder för att motstÄ droppar, temperatursvÀngningar och damm.

Den bÀrbara datorn har en LCD-skÀrm i full HD. RÀkna med cirka 14,5 timmars batteritid. En snabbladdningsfunktion kan hjÀlpa den bÀrbara datorn att fylla pÄ 4 timmars batteritid nÀr den Àr ansluten till ett uttag i bara 30 minuter.

Dynabook har inte avslöjat fullstÀndiga specifikationer eller prissÀttning för Portégé X30L-G. Men intresserade köpare kommer att kunna konfigurera det med olika SSD-lagringsalternativ, inklusive Intels Optane-minne. Dessutom kommer den bÀrbara datorn med en microSD-kortlÀsare.

Dynabook Portégé X30L-G

Portégé X30L-G har en mÀngd olika portar. PÄ vÀnster sida finns en USB-typ C-plats som lÄter dig ladda och ansluta till en kompatibel bildskÀrm med en kabel. Bredvid den finns en traditionell HDMI-port. PÄ den bÀrbara datorns högra sida finns tvÄ USB 3.0-typ A-kortplatser, tillsammans med en Gigabit Ethernet-port. För trÄdlös anslutning har Portégé X30L-G ett Intel-modem som stöder Wi-Fi 6 och Bluetooth 5.0.

PÄ sÀkerhetsfronten kommer den bÀrbara datorn med en fingeravtryckslÀsare pÄ styrplattan. Du kan ocksÄ anvÀnda ansiktsupplÄsning via Windows Hello och den bÀrbara datorns webbkamera.