Duplicate Legendaries som ska tas bort från spelet – Hearthstone

Stora förändringar har just tillkännagivits för hur legendariska kort kommer att tillhandahållas i kortpaket, med början med nästa expansion.

Det är inte längre möjligt att öppna ett legendariskt kort som du redan äger. Istället, och när du får ett av dessa kort, kommer det alltid att vara ett som du inte redan äger från den aktuella uppsättningen.

När denna förändring går i drift med nästa utvidgning – ännu inte detaljerad men nästan säkert anländer i augusti – kommer denna princip att tillämpas på Allt kortuppsättningar som finns i spelet.

Dessutom är det inte längre möjligt att öppna fler kort än du skulle kunna utrusta i en kortlek från en enda paketöppning. Inget mer triple Commons, med andra ord.

Som en extra sötningsmedel för att fastna i nästa expansion kommer du också att garanteras att få minst ett legendariskt kort i de första tio förpackningarna du öppnar i den nya uppsättningen.

Du kan titta på tillkännagivanden här:

En ny kampanj kommer också. Vid någon tidpunkt under de närmaste dagarna kommer Un’Goro-kortpaketet att utvidgas tillfälligt – priset förblir detsamma, men antalet paket som belönas i varje paket kommer att öka.

7-paketet kommer att belöna 9 förpackningar. 15-paketet kommer att belöna 20-paket. 40-paketet kommer att belöna 52-paket. 60-paketet kommer att belöna 78-paket

Medan Un’Goro-expansionen fick en explosiv start, har spelets spelbas minskat de senaste veckorna. Trots ett blomstrande metagame har många klagat över de höga kostnaderna för inträde när det gäller provtagning av flera konkurrensdäck.

Med kortspelkonkurrenten Gwent som för närvarande åtnjuter en våg av popularitet, är denna kommande tämjande av dubbletter – i kombination med en paketpaketkampanj – nästan säkert avsedd att förhindra spelare att vila för långt bort från Hearthstone-krogen.

Relaterade Artiklar

Back to top button