Du kan få betalt 1 000 dollar för att ta en ‘Digital detox’ på en Hipster Airbnb

Behöver du en digital avgiftning? Kanske ett par dagar i öknen utan internettjänst kan hjälpa dig att sparka ditt techberoende.

Om det låter som en dröm, erbjuder folket på SatelliteInternet.com en lycklig person en gratis tre nätters vistelse på en hipster Airbnb i Joshua Tree National Park, plus 1 000 $ kontant. Fångsten? Du måste ge upp din mobiltelefon, internet, laptop, TV och all annan teknik under de första två nätterna på resan och sedan rapportera om din upplevelse med en internetanslutning via satellit den tredje natten.

“Istället för att krama över dina tekniska enheter hela dagen kan du utforska vandringsleder i närheten, ta ett dopp i poolen, läsa en bok, meditera, koppla av i hängmattan och titta på stjärnorna”, säger företaget. “Utan din teknik kan du känna dig lite förlorad. Det är okej. Det finns ingen mottagning av mobiltelefoner i Joshua Tree, så det hjälper till att begränsa frestelsen. Du måste dock använda din självkontroll för att hålla dig borta från Wi-Fi. “

I prispaketet, upp till 2300 dollar, ingår också ett stipendium på 1 000 dollar för rese- och matkostnader. Om du valt får du ta med en vän och välja de datum som fungerar bäst för dig inom de närmaste 12 månaderna.

Låter som något du gillar? Gå hit för att skicka in en ansökan som berättar SatelliteInternet.com varför du ska väljas för Digital Detox Challenge. Ansökningar är öppna nu till 26 augusti.

“Kanske är du beroende av sociala medier. Kanske är du en total nyhetsjunkie. Eller kanske har du inte tagit en riktig semester på flera år utan att checka in på jobbet. Oavsett din relation till teknik vill vi höra från dig, “säger företaget.

Relaterade Artiklar

Back to top button