Du har aldrig sett en så billig actionkamera: LCD-skärm och Full HD för 12 €!

ActionkameraActionkamera

Att hitta en actionkamera idag som inte kostar några hundra är absolut inget problem. Vissa kinesiska tillverkare erbjuder till och med sådana bitar eftersom de ber om löjligt låga mängder. Och här är ett av de bokstavliga exemplen.

För den här modellen från e-butiken TomTop för just nu betalar du inte mer än 12 euro. Men åtgärden varar inte för alltid eftersom den är knuten till till en viss antal bitar. Om de säljer det kommer de också att få rabatt, så alla potentiella anbudsgivare borde göra det skynda dig.

Actionkamera Mini Sports DV skördetröskor Full HD kapacitet s accelerometer och praktiskt LCD skärm, där användaren kan visa de tagna bilderna. Dess diagonala räckvidd 2 tum och kapaciteten på det utbytbara batteriet igen 900 mAh. Konstruktionen är skyddad av ett hållbart fodral som påminner om de från GoPro. Tack vare det tål det kontakt med med vatten eller sand.

Du hittar kameran i e-shop-menyn TomTop, där standardimporten till Slovakien inte fungerar för dig ani cent dessutom eftersom det går till säljarens konto. I det här fallet färdas kameran från 10 till 20 arbetssätt dagar. När det gäller prioritetsimport tar hela processen 4 till 7 arbetsdagar, men en betydande ökning av baspriset måste förväntas.

Actionkamera
Actionkamera

Relaterade Artiklar

Back to top button