Du Àger inte den nya Mac Pro, men Calvin Harris gör det

Du Àger inte den nya Mac Pro, men Calvin Harris gör det

Apples nya Mac Pro Àr inte tillgÀnglig att köpa, men kanske kommer det att Àndras senare denna mÄnad. Den banbrytande stationÀra PC: n kom till Calvin Harris Instagram Story, 9to5Mac rapporterar. Harris pratade inte om Mac Pro; fansen kunde dock inte lÄta bli att upptÀcka den produkt som Ànnu inte slÀppts. Den dök upp i musikproducenten och DJ: s studio medan den retade en kommande lÄt.

Nu finns det en anledning att tro att Apple kommer att hĂ„lla fast vid sitt “kommande höst” -löfte och slĂ€ppa Mac Pro snart.

Det debuterade vid Worldwide Developers Conference i juni. Apple hade inte meddelat en Mac Pro pÄ sex Är, och dÀrmed Àr den senaste modellen en betydande uppgradering. Den nya Mac Pro vÀxlar till en tornbaserad formfaktor, som har hÄl som Àr inspirerade av ostrivare, och packar tre flÀkthjulflÀktar för att sprida vÀrmen. NÀr allt kommer omkring drivs Mac Pro av Intels Xeon-serie med upp till 1,5 TB RAM och AMD Radeon Pro Vega II Duo-grafik. Ja, det Àr ett helt vilddjur.

FörvÀnta dig dock inte att baskonfigurationen Àr billig. NÀr den slÀpps börjar Mac Pro frÄn 5 999 $. Det Àr inte ens med Apples Pro Display XDR, som ger dig tillbaka ytterligare 4 999 dollar. Kreativa proffs, inte vanliga konsumenter, riktas mot Mac Pro och Pro Display XDR.

Vi behöver bara vÀnta och se vad Apple gör. Företaget har Ànnu inte utfÀrdat en formell fördröjning, sÄ det Àr fortfarande möjligt att Mac Pro, liksom Pro Display XDR, slÀppte marknaden i slutet av november.