Druid däck – Hearthstone

Under ganska lång tid gav Hearthstones Druid-hjälte ett stadigt, om än något inspirerande sätt att klättra uppför stegen, med fokus på att använda klassspecifika trollformler för att spela dyrare kort tidigare, innan du slog in saker med en blåsande skada-kombination. Tack och lov har det senaste året eller så av Hearthstone lagt till mycket välbehövlig variation i hjältens verktygsuppsättning, och du kommer att hitta mycket att röra med i vår sammanställning av konkurrenskraftiga Druid-däck.

Från den här navsidan – som vi kommer att uppdatera kontinuerligt över tiden – kommer du att kunna hitta alla Druid-däck som för närvarande är värda att spela i Hearthstone, oavsett om du föredrar att slåss i Standard eller Wild. Om ett visst däck slutar vara konkurrenskraftigt med tiden lägger vi helt enkelt till ett nytt avsnitt här och arkiverar det så att du fortfarande kan leka med det om du vill ha något annat.

Vi planerar också att utöka budgetalternativen för Druiden, så om du kommer tillbaka till spelet efter en paus – och utan mycket pengar att spendera på de senaste kortpaketen – har du fortfarande tillgång till kortlekar som finns på minst något konkurrenskraftigt.

Som med alla saker på Metabomb utvecklas och förbättras dessa klassdäcknav med tiden, och för att göra det behöver vi din feedback. Om det finns en viss typ av däck som du vill att vi ska täcka, låt oss veta i kommentarerna så gör vi vårt bästa för att tillgodose begäran nästa gång vi uppdaterar den här artikeln!

Top Druid däck (Standard)

Du hittar alla de mest konkurrenskraftiga Druid-däcken för standardformatet i detta avsnitt. Om du vill få en översikt över alla nuvarande toppdäck, se till att du tittar igenom vår däcknivålista när du är klar här!

Astral Druid

Detta däck slags gångjärn runt dig för att få Astral Communion och Innervate i din öppningshand för att säkerställa en fenomenal start. Om dessa kort visar sig vara envisa, har du dock en ganska stark rampbackup-plan.

Beast Druid

Med Beast Druid hoppas du kunna lägga en ganska köttig bräda tidigt med dina Beast-klasskort och sedan ladda dem med någon av de många boostarna du har till ditt förfogande. Inte en för nya spelare, men ett mycket tillfredsställande sätt att klämma igenom tävlingen.

Jade Druid Druid

Jade Druid är ett däck byggt runt den nya Jade Golem-mekanikern. Genom att stiga in i dessa varelser kan du snabbt skapa ett skrämmande bräde som din motståndare måste ta itu med.

Malygos Druid

Malygos Druid är det stora stavningsbaserade däcket i denna samling. Kontrollera brädet, samla ihop det titulära kortet tillsammans med en samling trollformler, använd sedan kejsaren Thaurissan för att säkerställa en massiv, spelavslutande volley på den efterföljande svängen. Förhoppningsvis…

Ramp Druid

Ramp Druid är lika gammal som Hearthstone i sig och fokuserar på att använda kort som Innervate och Wild Growth för att nå dina köttare minions långt tidigare än motståndaren kan komma åt sina egna. På det här sättet hoppas du kunna placera en skrämmande närvaro på brädet och sedan snöbollssaker över mållinjen därifrån.

Token Druid

Token Druid delar några filosofiska likheter med Beast Druid, genom att du vill sprida dig en trevlig bred bräda minions och sedan ge dem magi för att hjälpa till att leverera en allsmäktig vändning som förhoppningsvis ska skicka motståndarens förpackning. Återigen, inte ett däck som är särskilt vänligt för nykomlingar.


Mer populära Hearthstone-guider:

Top Druid däck (vild)

Om du har spelat spelet under mycket lång tid – eller om du bara har en hälsosam kortsamling oavsett – kanske du vill prova dessa Druid-kortlekar när du klättrar på Wild-stegen.

Aggro Druid

Wild Aggro Druid är ett ganska enkelt förslag och får dig att ständigt smälla skador i motståndarens hälsopool för att avsluta matchen innan de kan montera en egen defensiv eller offensiv stridskraft.

Beast Druid

Se vår beskrivning av standardversionen för en översikt av denna däcks arketyp.

Äggdruid

Detta temporienterade däck låter dig sätta klibbiga hantlangare på brädet som inte är för kraftiga vid första anblicken, men som kan drivas mycket billigt för att göra mer meningsfullt arbete. Lite konstigt den här, men du kanske kommer att få framgång med det.

Ramp Druid

Se vår beskrivning av standardversionen för en översikt av denna däcks arketyp.

Budget och gratis Druid däck

Om du antingen är väldigt ny på Hearthstone – eller bara har begränsade medel att spendera på att plocka upp nya kortpaket – kanske du vill titta på följande kostnadsfria och budgetalternativ för Druid-hjälten.

Relaterade Artiklar

Back to top button