Donera skolmaterial till ett barn i behov via Amazon Alexa

Donera skolmaterial till ett barn i behov via Amazon Alexa

Precis i tid för skoltidssÀsongen gör Amazon det enkelt för Amazon Echo smarta högtalare och andra Alexa-enhetsanvÀndare att donera skolmaterial till elever i nöd.

SĂ€g bara “Alexa, donera till lyckligt skolĂ„r” för att köpa en ryggsĂ€ck full av skolmaterial för ett barn i nöd. NĂ€r du har bekrĂ€ftat köpet kommer Amazon att fylla ryggsĂ€cken med grundlĂ€ggande skolmaterial som pennor, pennor, en linjal och en anteckningsbok och sedan skicka den direkt till Communities in Schools, en organisation som Ă€r dedikerad till att stödja elever i riskzonen.

Om tillfredsstĂ€llelsen med att hjĂ€lpa ett barn i nöd inte Ă€r tillrĂ€ckligt för ett incitament fĂ„r du ocksĂ„ ett tackmeddelande frĂ„n basketlegenden Shaquille O’Neal, styrelseledamot i Communities in Schools.

“Alexa skapar praktiska tidsbesparingar för upptagna kunder och deras familjer, oavsett om de bygger en Ă„terköpslista, stĂ€ller frĂ„gor om produkter, köper föremĂ„l till sin familj eller gör donationer till samhĂ€llet,” sa Alexa VP Chuck Moore i en pĂ„stĂ„ende. “Alexa gör det enkelt för kunderna att lysa upp skolĂ„rets början för barn som behöver det mest. Vi kan inte vĂ€nta med att se generositeten hos vĂ„ra kunder den hĂ€r skoltiden.”

Under tiden, om du Àr en Prime Student-medlem, kan du nu fÄ Amazon Music Unlimited för bara $ 0,99 per mÄnad. Amazon Music Unlimited ger dig tillgÄng till mer Àn 50 miljoner lÄtar, inklusive nya utgÄvor, utan annonser. Om du Àr högskolestudent och Ànnu inte har provat Prime Student kan du fÄ en sex mÄnaders prov hÀr. Efter rÀttegÄngen kostar Prime Student $ 59 per Är eller $ 6,49 per mÄnad.

I andra skol-nyheter lanserade Amazon ocksĂ„ nyligen ett “Happy School Year” -hub, en one-stop shop för skolmaterial, klĂ€der, ryggsĂ€ckar, bĂ€rbara datorer, snacks och mer. Om du handlar navet via AmazonSmile, donerar webbjĂ€tten en del av inköpspriset pĂ„ berĂ€ttigade artiklar till en vĂ€lgörenhetsorganisation som du vĂ€ljer. Du kan vĂ€lja bland mer Ă€n en miljon vĂ€lgörenhetsorganisationer, inklusive mer Ă€n 150 000 utbildningsrelaterade organisationer som skolor och PTA.