Disney +: Vad du kan titta på vid lanseringen (och hur mycket du kommer att betala)

Disneys mycket hyped Disney + streamingtjänst lanseras äntligen den här veckan, och underhållningsjätten hypar upp det genom att prata om kommande original och den till synes oändliga filmen från Disney och Fox-valven, alla tillgängliga på ett ställe den 12 november.

Disney prissätter många av sina strömmande konkurrenter på pris. Disney + kostar bara 6,99 dollar per månad eller 69,99 dollar per år för en annonsfri streaming-prenumeration, eller så kan du betala 12,99 dollar per månad för en bunt Disney +, ESPN + och Hulu. Endast Apple TV + är billigare till 4,99 USD per månad, men det beror på att Apple helt enkelt inte har mycket att erbjuda innehållsmässigt.

Ta en titt på hur Disney + -gränssnittet är utformat och gå igenom vår översikt över allt du kan se när du prenumererar.

Disney + -upplevelsen

Disney + gränssnitt

Framsidan och mitten ovanpå Disney + -skärmen är brickor för de fem huvudmärkena, franchisetagarna och kanalerna som utgör Disney-film- och TV-biblioteket: Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic.

Resten av gränssnittet är utformat som du förväntar dig. Det finns personliga användarprofiler (inklusive ett åldersfilter för att endast visa barnanpassat innehåll för minderåriga användare) och biblioteksrader med olika kategorier och anpassade rekommendationer när du rullar ner på hemsidan. Som med Netflix finns det rader som rekommenderas för dig och fortsätt titta.

Disney + -användare kommer också att kunna dra upp den vänstra menyraden för att snabbt lägga till program och filmer i sina övervakningslistor eller hoppa direkt till ett komplett bibliotek med filmer, serier eller en dedikerad sida som endast innehåller de nya Disney + -originalen.

En viktig funktion är en nedladdningsflik, så Disney + -användare kan ladda ner program och filmer för offlinevisning. Disney + kommer att lanseras med stöd för Roku och PlayStation 4, och appens demo visade hur Disney + kommer att se ut på smartphones och surfplattor. Disney sa dock att man planerar att erbjuda tjänsten på så många enheter som möjligt, inklusive smarta TV-apparater, media-streaming-enheter som Chromecast och Amazon Fire TV och andra spelkonsoler, inklusive Xbox och Nintendo Switch.

När vi pratade med Disney Streaming Services CTO Joe Inzerillo för vår Digital Edition-omslagshistoria tidigare i år antydde han att Disney tillagade några nya berättarmekanismer för att få sina stora franchiser – Marvel och Star Wars filmuniverser – till tittarna på nya sätt .

“Det jag tycker är så otroligt övertygande [Marvel and Star Wars] är att de är en enorm berättelse med en massa berättelser runt sig, “sa Inzerillo vid den tiden.” Så användargränssnittet för ett företags streamingtjänst som gör episka sagor som det måste kopplas till användaren och en berättelse utformad att visa upp innehållet åt dig och lägga det framför fansen som älskar det, inte komma i vägen. Men det måste också anpassas. Det måste kunna göra alla möjliga saker. Så det är sammansmältningen av alla dessa komponenter för att skapa denna vision av en konstant berättelse. “

Vad ska vi titta på

Disney och 21st Century Foxs kombinerade innehållslager är massiva och omfattar stora budgetfranchises, animerade klassiker, ikoniska sitcoms och kavernösa valv av filmer och shower, av vilka många inte har sett dagens ljus på decennier.

Disney + Twitter-kontot publicerade en massiv tråd genom alla filmer och serier som kommer till tjänsten, med början från 2019 års streaming-original och går tillbaka nästan ett sekel genom decennier på årtionden av film- och TV-egenskaper. Med enbart stora siffror finns det bokstavligen något för alla.

Det. Är. Tid. Från Snow White and the Seven Dwarfs till The Mandalorian, kolla i princip allt som kommer till #DisneyPlus i USA den 12 november.

Förbeställ i USA på https://t.co/wJig4STf4P idag: https://t.co/tlWvp23gLF pic.twitter.com/0q3PTuaDWT

– Disney + (@disneyplus) 14 oktober 2019

Du kan bläddra igenom tråden för hela listan, som vi också har tagit bort i slutet av den här artikeln, men här är några höjdpunkter.

Vad gör Disney +Vid lanseringen: Vid lanseringen kommer Disney + att ha en ny Star Wars-serie med Pedro Pascal i huvudrollen, en live-remake, en ny National Geographic-show som heter en ny serie, Kristen Bells oskriptade serie, Marvels dokumentärserie och med den nya animerade karaktären från Toy Story 4.

Disneys 71,3 miljarder dollar förvärv av 21st Century Fox innebär att Disney + kommer att innehålla hela seriens körning av en av de mest populära TV-programmen genom tiderna.

År ett: I slutet av ett år räknar Disney med 7500 TV-avsnitt och 500 filmer på Disney +. Det inkluderar original som en uppföljningsserie med Billy Crystal och John Goodman som repriserar sina roller, Marvels serie med Anthony Mackie och Sebastian Stan, Marvel är den nya säsongen av en ny originalfilm med namnet Bill Hader och Anna Kendrick och mer.

År två: Under det andra året har Disney + en ny skiva med stora budgetoriginaler, rubriken av prequel-serien med Diego Lunas Cassian Andor och Alan Tudyk-röstade droid K-2SO, en Marvel-serie med Tom Hiddlestons Loki och Marvel-serien med Elizabeth Olsens Scarlet Witch och Paul Bettany’s Vision.

Det kommer också mer. Det kommer att startas om en TV-serie och Jeremy Renner kommer att spela i en ny Hawkeye-serie där han tränar nästa Hawkeye och skickar facklan till Marvel Comics-karaktären Kate Bishop. Det är bara en smula av vad som kommer att finnas tillgängligt under de första åren.

Intressant är att vi kanske inte kan binge dessa shower på en gång. Disney sa att de första avsnitten kommer att finnas tillgängliga vid lanseringen, men inte hela den första säsongen.

Disney + kommer också att vara det exklusiva hemmet för alla Disneys teaterutgåvor, inklusive och Men teaterutgåvan kommer inte att förändras. Det tar fortfarande sju till nio månader efter att filmerna debuterar i teatrar för att de ska dyka upp på Disney +.

Tjänsten avrundas med Disneys valv, inklusive en mängd selektivt valda filmer och shower från 21st Century Fox. Det kommer att finnas ungefär 400 filmer från Disneys bibliotek och minst 5000 avsnitt av gamla Disney-märkta TV-program som och ovanpå Disney animerade och live-action filmer från till National Geographic och dokumentären

Fler Disney-filmer kommer att komma under de närmaste fyra åren då licensavtal med andra streamingtjänster löper ut, men kolla in den fullständiga (mycket långa) titellistan nedan:

Relaterade Artiklar

Back to top button