Disney +: Vad du kan titta pÄ vid lanseringen (och hur mycket du kommer att betala)

Disney +: Vad du kan titta pÄ vid lanseringen (och hur mycket du kommer att betala)

Disneys mycket hyped Disney + streamingtjÀnst lanseras Àntligen den hÀr veckan, och underhÄllningsjÀtten hypar upp det genom att prata om kommande original och den till synes oÀndliga filmen frÄn Disney och Fox-valven, alla tillgÀngliga pÄ ett stÀlle den 12 november.

Disney prissÀtter mÄnga av sina strömmande konkurrenter pÄ pris. Disney + kostar bara 6,99 dollar per mÄnad eller 69,99 dollar per Är för en annonsfri streaming-prenumeration, eller sÄ kan du betala 12,99 dollar per mÄnad för en bunt Disney +, ESPN + och Hulu. Endast Apple TV + Àr billigare till 4,99 USD per mÄnad, men det beror pÄ att Apple helt enkelt inte har mycket att erbjuda innehÄllsmÀssigt.

Ta en titt pÄ hur Disney + -grÀnssnittet Àr utformat och gÄ igenom vÄr översikt över allt du kan se nÀr du prenumererar.

Disney + -upplevelsen

Disney + grÀnssnitt

Framsidan och mitten ovanpÄ Disney + -skÀrmen Àr brickor för de fem huvudmÀrkena, franchisetagarna och kanalerna som utgör Disney-film- och TV-biblioteket: Pixar, Marvel, Star Wars och National Geographic.

Resten av grÀnssnittet Àr utformat som du förvÀntar dig. Det finns personliga anvÀndarprofiler (inklusive ett Äldersfilter för att endast visa barnanpassat innehÄll för minderÄriga anvÀndare) och biblioteksrader med olika kategorier och anpassade rekommendationer nÀr du rullar ner pÄ hemsidan. Som med Netflix finns det rader som rekommenderas för dig och fortsÀtt titta.

Disney + -anvÀndare kommer ocksÄ att kunna dra upp den vÀnstra menyraden för att snabbt lÀgga till program och filmer i sina övervakningslistor eller hoppa direkt till ett komplett bibliotek med filmer, serier eller en dedikerad sida som endast innehÄller de nya Disney + -originalen.

En viktig funktion Àr en nedladdningsflik, sÄ Disney + -anvÀndare kan ladda ner program och filmer för offlinevisning. Disney + kommer att lanseras med stöd för Roku och PlayStation 4, och appens demo visade hur Disney + kommer att se ut pÄ smartphones och surfplattor. Disney sa dock att man planerar att erbjuda tjÀnsten pÄ sÄ mÄnga enheter som möjligt, inklusive smarta TV-apparater, media-streaming-enheter som Chromecast och Amazon Fire TV och andra spelkonsoler, inklusive Xbox och Nintendo Switch.

NĂ€r vi pratade med Disney Streaming Services CTO Joe Inzerillo för vĂ„r Digital Edition-omslagshistoria tidigare i Ă„r antydde han att Disney tillagade nĂ„gra nya berĂ€ttarmekanismer för att fĂ„ sina stora franchiser – Marvel och Star Wars filmuniverser – till tittarna pĂ„ nya sĂ€tt .

“Det jag tycker Ă€r sĂ„ otroligt övertygande [Marvel and Star Wars] Ă€r att de Ă€r en enorm berĂ€ttelse med en massa berĂ€ttelser runt sig, “sa Inzerillo vid den tiden.” SĂ„ anvĂ€ndargrĂ€nssnittet för ett företags streamingtjĂ€nst som gör episka sagor som det mĂ„ste kopplas till anvĂ€ndaren och en berĂ€ttelse utformad att visa upp innehĂ„llet Ă„t dig och lĂ€gga det framför fansen som Ă€lskar det, inte komma i vĂ€gen. Men det mĂ„ste ocksĂ„ anpassas. Det mĂ„ste kunna göra alla möjliga saker. SĂ„ det Ă€r sammansmĂ€ltningen av alla dessa komponenter för att skapa denna vision av en konstant berĂ€ttelse. “

Vad ska vi titta pÄ

Disney och 21st Century Foxs kombinerade innehÄllslager Àr massiva och omfattar stora budgetfranchises, animerade klassiker, ikoniska sitcoms och kavernösa valv av filmer och shower, av vilka mÄnga inte har sett dagens ljus pÄ decennier.

Disney + Twitter-kontot publicerade en massiv trÄd genom alla filmer och serier som kommer till tjÀnsten, med början frÄn 2019 Ärs streaming-original och gÄr tillbaka nÀstan ett sekel genom decennier pÄ Ärtionden av film- och TV-egenskaper. Med enbart stora siffror finns det bokstavligen nÄgot för alla.

Det. Är. Tid. FrĂ„n Snow White and the Seven Dwarfs till The Mandalorian, kolla i princip allt som kommer till #DisneyPlus i USA den 12 november.

FörbestÀll i USA pÄ https://t.co/wJig4STf4P idag: https://t.co/tlWvp23gLF pic.twitter.com/0q3PTuaDWT

– Disney + (@disneyplus) 14 oktober 2019

Du kan blÀddra igenom trÄden för hela listan, som vi ocksÄ har tagit bort i slutet av den hÀr artikeln, men hÀr Àr nÄgra höjdpunkter.

Vad gör Disney +Vid lanseringen: Vid lanseringen kommer Disney + att ha en ny Star Wars-serie med Pedro Pascal i huvudrollen, en live-remake, en ny National Geographic-show som heter en ny serie, Kristen Bells oskriptade serie, Marvels dokumentÀrserie och med den nya animerade karaktÀren frÄn Toy Story 4.

Disneys 71,3 miljarder dollar förvÀrv av 21st Century Fox innebÀr att Disney + kommer att innehÄlla hela seriens körning av en av de mest populÀra TV-programmen genom tiderna.

År ett: I slutet av ett Ă„r rĂ€knar Disney med 7500 TV-avsnitt och 500 filmer pĂ„ Disney +. Det inkluderar original som en uppföljningsserie med Billy Crystal och John Goodman som repriserar sina roller, Marvels serie med Anthony Mackie och Sebastian Stan, Marvel Ă€r den nya sĂ€songen av en ny originalfilm med namnet Bill Hader och Anna Kendrick och mer.

År tvĂ„: Under det andra Ă„ret har Disney + en ny skiva med stora budgetoriginaler, rubriken av prequel-serien med Diego Lunas Cassian Andor och Alan Tudyk-röstade droid K-2SO, en Marvel-serie med Tom Hiddlestons Loki och Marvel-serien med Elizabeth Olsens Scarlet Witch och Paul Bettany’s Vision.

Det kommer ocksÄ mer. Det kommer att startas om en TV-serie och Jeremy Renner kommer att spela i en ny Hawkeye-serie dÀr han trÀnar nÀsta Hawkeye och skickar facklan till Marvel Comics-karaktÀren Kate Bishop. Det Àr bara en smula av vad som kommer att finnas tillgÀngligt under de första Ären.

Intressant Àr att vi kanske inte kan binge dessa shower pÄ en gÄng. Disney sa att de första avsnitten kommer att finnas tillgÀngliga vid lanseringen, men inte hela den första sÀsongen.

Disney + kommer ocksÄ att vara det exklusiva hemmet för alla Disneys teaterutgÄvor, inklusive och Men teaterutgÄvan kommer inte att förÀndras. Det tar fortfarande sju till nio mÄnader efter att filmerna debuterar i teatrar för att de ska dyka upp pÄ Disney +.

TjÀnsten avrundas med Disneys valv, inklusive en mÀngd selektivt valda filmer och shower frÄn 21st Century Fox. Det kommer att finnas ungefÀr 400 filmer frÄn Disneys bibliotek och minst 5000 avsnitt av gamla Disney-mÀrkta TV-program som och ovanpÄ Disney animerade och live-action filmer frÄn till National Geographic och dokumentÀren

Fler Disney-filmer kommer att komma under de nÀrmaste fyra Ären dÄ licensavtal med andra streamingtjÀnster löper ut, men kolla in den fullstÀndiga (mycket lÄnga) titellistan nedan: