Disney-tema Nintendo Switch kommer till Japan i höst

Disney-tema Nintendo Switch kommer till Japan i höst

VĂ€rldens mest framstĂ„ende nostalgi-fabriker – Disney och Nintendo – samarbetar för en speciell Nintendo Switch-bunt, men det finns en fĂ„ngst – den Ă€r bara tillgĂ€nglig i Japan.

Som The Verge antecknar kommer konsolen att anlÀnda i samband med Disneys Tsum Tsum Festival, en konsolanpassning av det populÀra mobilspelet och bönformade leksaker. Paketet kommer med spelet samt ett speciellt rosa och lila par Joy-Cons, som bÄda Àr prÀglade med hjÀrtan, diamanter och Mickey Mouse-öron; den klassiska gnagarens silhuett ligger ocksÄ över hemknappen.

Den handhÄllna har fyra tecken, men valen verkar lite udda: Stitch, Mickey, Minnie och Winnie the Pooh Àr stÀmplade pÄ dockans vÀnstra sida och konsolens baksida.

Trots Switchens anpassningsbarhet har det inte funnits massor av speciella versioner av franchise- eller karaktĂ€rsteman. Och de tillgĂ€ngliga – som Diablo 3 eller Super Smash Bros. Ultimate-utgĂ„vorna – kommer med prĂ€glade dockor och Joy-Cons men behĂ„ller konsolens trĂ„kiga, skiffergrĂ„ fĂ€rg. Förra Ă„rets Let’s Go Pikachu och Let’s Go Eevee-modellen Ă€r den mest tilltalande Switch hittills; Nintendo poppade tvĂ„ av spelens förtjusande maskotar pĂ„ kajen i Pikachu-gul, för att matcha de inkluderade Joy-Cons.

Tsum Tsum-utgÄvan Àr en huvudströmbrytare, inte den kommande Switch Lite, men den kommer att innehÄlla de batteriboostade uppdaterade modellerna vi fÄr senare i Är. Den startar den 10 oktober i Japan och kostar 36 080 „, eller 333 $.