Disney-tema Nintendo Switch kommer till Japan i höst

Världens mest framstående nostalgi-fabriker – Disney och Nintendo – samarbetar för en speciell Nintendo Switch-bunt, men det finns en fångst – den är bara tillgänglig i Japan.

Som The Verge antecknar kommer konsolen att anlända i samband med Disneys Tsum Tsum Festival, en konsolanpassning av det populära mobilspelet och bönformade leksaker. Paketet kommer med spelet samt ett speciellt rosa och lila par Joy-Cons, som båda är präglade med hjärtan, diamanter och Mickey Mouse-öron; den klassiska gnagarens silhuett ligger också över hemknappen.

Den handhållna har fyra tecken, men valen verkar lite udda: Stitch, Mickey, Minnie och Winnie the Pooh är stämplade på dockans vänstra sida och konsolens baksida.

Trots Switchens anpassningsbarhet har det inte funnits massor av speciella versioner av franchise- eller karaktärsteman. Och de tillgängliga – som Diablo 3 eller Super Smash Bros. Ultimate-utgåvorna – kommer med präglade dockor och Joy-Cons men behåller konsolens tråkiga, skiffergrå färg. Förra årets Let’s Go Pikachu och Let’s Go Eevee-modellen är den mest tilltalande Switch hittills; Nintendo poppade två av spelens förtjusande maskotar på kajen i Pikachu-gul, för att matcha de inkluderade Joy-Cons.

Tsum Tsum-utgåvan är en huvudströmbrytare, inte den kommande Switch Lite, men den kommer att innehålla de batteriboostade uppdaterade modellerna vi får senare i år. Den startar den 10 oktober i Japan och kostar 36 080 ¥, eller 333 $.

Relaterade Artiklar

Back to top button