Disney + Suffers Launch Day Connection Problems

Disney + Suffers Launch Day Connection Problems

Disney + skulle alltid vara mycket populÀr streamingtjÀnst vid lanseringen, men det verkar visa sig vara för populÀrt för Disneys servrar just nu.

Som The Verge rapporterar finns det en god chans att efter att du registrerat dig för tjĂ€nsten ser du ett “inte kan ansluta” -fel dyker upp pĂ„ skĂ€rmen snarare Ă€n avsnittet av eller du förvĂ€ntade dig att titta pĂ„.

HĂ€r pĂ„ PCMag fick vi fel pĂ„ Xbox, iPhone och Android. “Ledsen att nĂ„got gick fel. Försök igen senare”, lĂ€ste ett meddelande. “Det begĂ€rda mediet Ă€r inte tillgĂ€ngligt”, sa en annan.

FrÄn och med 10.00 ET visade Downdetector.com Disney + -avbrott i stora delar av östkusten, liksom platser i andra delar av USA och NederlÀnderna.

Disney + Down Detector Map, 10:00 ET

Disney Streaming Services övervakar Disney + 24 timmar om dygnet och försökte förbereda sig för lanseringen i USA genom att köra ett test i NederlĂ€nderna, konstaterar The Verge. Även om det testet gick bra förberedde det uppenbarligen inte Disney för volymen amerikaner som loggade in tidigt pĂ„ lanseringsdagen.

Det andra problemet som Disney har Àr att efterfrÄgan det just nu hanterar bara kommer att bli vÀrre nÀr dagen gÄr. Det kommer sannolikt att toppa denna kvÀll nÀr alla kommer hem frÄn jobbet.

I en tweet sa Disney att “efterfrĂ„gan pĂ„ #DisneyPlus har övertrĂ€ffat vĂ„ra högsta förvĂ€ntningar. Vi Ă€r sĂ„ glada att du Ă€r glada att se alla dina favoriter och arbetar snabbt för att lösa alla aktuella problem. Vi uppskattar ditt tĂ„lamod.”