Disney + Àr hÀr: Vad man ska strömma just nu

Disney + Àr hÀr: Vad man ska strömma just nu

Disney har lagt grunden för sin egen streamingtjÀnst i flera Är, och efter att ha byggt upp sin teknik, planerat att hÀmta innehÄll frÄn Netflix och filmat egna original, Àr Disney + redo att börja live idag, 12 november.

FörvÀnta shower direkt frÄn Marvel Cinematic Universe (inte mer av de tangentiella sort-in-the-MCU-grejerna som ABC, Hulu och Netflix fastnade med). Men den ursprungliga dragningen Àr frÄn Star Wars-serien, med premiÀren av The Mandalorian, en bra gammaldags rymdvÀstra som rÄkar ha en bounty hunter som ser ut som Boba Fett, men Àr mindre bucklad och kompetent nog att inte smÀlta in en sarlacc grop.

Det finns ocksÄ Noelle, med Anna Kendrick som tomtens dotter, och live-action-remake av Lady and the Tramp, allt pÄ dag ett.

Men majoriteten av Disney +: s lanseringsdagstitlar – över 600 – Ă€r Disney-Ă€gda / skapade filmer och program som nĂ„r djupt in i valvet. Vi pratar om tillgĂ„ng till klassiker som gĂ„r tillbaka till Snow White, den första Disney-animerade lĂ„ngfilmen frĂ„n 1937, massor av levande familjefilmer och naturligtvis filmer frĂ„n Pixar, MCU och Star Wars. TV-program ocksĂ„, som en animerad Marvel-serie som du förmodligen glömde ens existerade.

SÄ vad ska du absolut inte missa (mellan avsnitt av The Mandalorian)? Vi frÄgade PCMag-personalen i stort. Det hÀr Àr deras val.

Annons

VĂ€rlden enligt Jeff Goldblum

MCU-fan Kristen Welling, vĂ„r chef för Digital Analytics, sa: “Jag kommer sjĂ€lvklart att titta pĂ„ vĂ€rlden enligt Jeff Goldblum (hyllar din stormĂ€stare!) Medan jag tĂ„lmodigt vĂ€ntar pĂ„ Falcon och vintersoldaten,” med hĂ€nvisning till en av de nya MCU-förestĂ€llningarna, som för nĂ€rvarande Ă€r i produktion. Den hĂ€r nya dokumentĂ€rshowen frĂ„n Goldblum Ă€r en Ă€kta Disney + Original (tillgĂ€nglig i full 4K HDR, med nya program varje vecka) och kanske avsedd att bli en klassiker. Det spelar skĂ„despelaren pĂ„ sitt mest Goldblum-y, nĂ€r han utforskar vĂ€rlden efter att ha gjort sĂ„ lite forskning som möjligt om vad han kommer att stöta pĂ„.

Ljussko

Jag kommer ihĂ„g att jag blev grundligt underhĂ„llen av detta som barn, sĂ„ jag hoppas att det hĂ„ller. En tonĂ„rig Jodie Foster anvĂ€nds för att ta en bluff mot en gammal dam (Helen Hayes, i sin senaste film) som bor i en engelsk lantgĂ„rd kallad. Det hĂ€r var frĂ„n en tid dĂ„ David Niven var en stor sak för Disney – han spelade ocksĂ„ föregĂ„ende Ă„r. BĂ„da filmerna hade samma regissör, ​​Norman Tokar, som ocksĂ„ hjĂ€lpt massor av Disney-klassiker pĂ„ 1970-talet som och.

Fly till Witch Mountain

En riktig stjÀrna fick sin start i 1975-sci-fi / fantasy för barn: Kim Richards spelar rollen som Tia med Ike Eisenmann som bror Tony, som Àr förÀldralösa med superkrafter och inget minne om var de kom ifrÄn. Den ganska hemska uppföljaren 1978 strömmar ocksÄ pÄ Disney +. 2009-remaken med The Rock Àr dock inte.

Navigatorns flyg

Ett barn som tappats i Ätta Är vaknar 1986 och tas av ett rymdskepp (röstat av Pee Wee Herman) fullt av smÄ utomjordingar. Var var barnet i alla dessa Är? Och varför behöver fartyget honom? Det Àr kul att ta reda pÄ det. Sammanfatta den hÀr med: tidsresa + rymdskepp med stöld + söta varelser.

ÅtervĂ€nd till Oz

Var du livrÀdd av nÄgot i originalet? DÄ kommer du att vÀta dig av rÀdsla i denna mycket mörkare uppföljare, dÀr Dorothy behandlas med elektrochockterapi nÀr hon börjar berÀtta om Oz. 1985 var det ett misslyckande pÄ kontoret, men har sedan dess blivit nÄgot av en kultklassiker. Det hugger mycket nÀrmare böckerna av L. Frank Baum, men jag kommer inte ihÄg att de hade sanitÀrrum för barn i böckerna.

Svarta hÄlet

Undrar du hur det skulle ha varit om Disney försökte göra en kantig pastiche pĂ„ 1970-talet? Det hĂ€nde verkligen i – den första rankade PG-filmen i Disneys historia. Men det berodde pĂ„ att vissa karaktĂ€rer sa “helvete” och “jĂ€vla”, inte pĂ„ grund av det hemska mordet som begicks pĂ„ skĂ€rmen av den ondskefulla roboten Maximilian. Han ser sĂ€rskilt illa ut bredvid supersöta robotar (ring inte dem droids) som VINCENT och Old BIR. Om du vĂ€xte upp och tittade pĂ„ det, informerar det dig (felaktigt) förmodligen till i dag hur svarta hĂ„l och singulariteter faktiskt fungerar.

The Great Muppet Caper

Den andra Muppet-filmen nÄgonsin frÄn 1981 fick en dubbel rekommendation frÄn Senior Features Writer Chandra Steele och Executive Editor Chloe Albanesius, och av anledning. Det Àr förmodligen den starkaste funktionen Jim Henson (som regisserade) och företaget nÄgonsin lagt ut, Àven över klassikern, som ocksÄ finns pÄ Disney +. SÄ Àr, och 2011 Oscar-vinnare för bÀsta originallÄt,. TyvÀrr Àr originalet inte.

Rocketeeren

Medan du vÀntar pÄ de ursprungliga MCU-programmen eller gÄr tillbaka och tittar pÄ alla Marvel-filmer, kom ihÄg att superhjÀltefilmens renÀssans som startade antagligen borde ha hÀnt 1991 med slÀppet av. Regissören Joe Johnstons anstrÀngning för stuntpiloten med jetpacken som bekÀmpar nazisterna tagna direkt frÄn den grafiska romanen med samma namn var perfekt pÄ alla sÀtt. Han spikade superhjÀlte i WWII-eran sÄ bra att han senare tog över roret.

Simpsons

PCMag News Reporter Michael Kan Ă€r redo att Ă„teruppleva nĂ„gra bra tider. “Jag mĂ„ste sola i sĂ€songen 3 till 9, TV-showens guldĂ„lder”, sĂ€ger han. Om du gillade nĂ„gra Ă„r efter dessa avsnitt frĂ„n 1998 (!) Har du tur. Disneys köp av tillgĂ„ngarna till 21st Century Fox innebĂ€r att alla 30 befintliga sĂ€songer – totalt 667 avsnitt – kommer att strömma pĂ„ Disney +.

Tre mÀn och en bebis

Den största biljetthiten 1987 – nĂ€r komedier kunde göra det – den hĂ€r filmen regisserad av Leonard “Mr. Spock” Nimoy har tre killar som försöker uppfostra en baby. VĂ„r kameraanalytiker Jim Fisher sa att den hĂ€r filmen, “som alla familjekomedier frĂ„n 1980, involverar Steve Guttenberg och massor av droger.” NĂ€mnda droger blir förvirrade med mjölkpulver. Dessa saker hĂ€nder.

Vem ramade in Roger Rabbit

Det stĂ€mmer, det finns inget frĂ„getecken i titeln! Övervaka att genom att veta detta Oscar-vinnande Robert Zemeckis mĂ€sterverk frĂ„n 1988 var och Ă€r den ultimata matchningen av 1947: s största animerade karaktĂ€rer. I den hĂ€r filmen Ă€r toons skĂ„despelare som alla andra. Se nĂ€r de kolliderar med verkliga mĂ€nniskor som Bob Hoskins och Christopher Lloyd. Allt hĂ€nder pĂ„ grund av Roger Rabbit (Charles Fleischer), en ton med en underbar fru och mĂ„nga problem. Slutet kan bli Ă€rr och kommer sĂ€rskilt att fĂ„ dig att uppskatta masstransit. Det hĂ€r var en av de sista gĂ„ngerna du hör Mel Blanc sjĂ€lv som rösten för Bugs Bunny, Daffy Duck och de andra Looney Tunes-karaktĂ€rerna.

Den fullstÀndiga listan över Disney + debutinnehÄll

Vidare lÀsning

TjÀnsterecensioner för videostreaming

Video Streaming Service BĂ€sta val