Diesel Tips Sporty ‘Fadelite’ Wear OS Smartwatch

Diesel Tips Sporty 'Fadelite' Wear OS Smartwatch

LAS VEGAS – Diesels nya Wear OS-smartklocka har en skimrande design och Qualcomms Snapdragon Wear 3100-chipset.

CES 2020 Bug Art

Fadelite kallas, smartklockan har en 43 mm skÀrm med en roterande globskÀrm, som anvÀndarna kan vrida via pekreglage för att vÀxla mellan tre tidszoner. Diesel sÀger att smartklockan ocksÄ kommer att visa interaktiva animationer baserat pÄ vÀderförhÄllanden, skrÀddarsydda efter din plats.

Som en Wear OS-smartklocka kommer Fadelite med Google Assistant och Google Pay-funktionalitet och har Spotify förinstallerat för musikstyrning. Det finns ocksÄ en rad aktivitetsspÄrningar som kan spelas in av Google Fit och klockans GPS- och pulssensorer; det genomskinliga nylonfodralet skyddar klockan frÄn vatten sÄ att den kan bÀras under simning.

NĂ€r det gĂ€ller chipset Ă€r Qualcomm Snapdragon Wear 3100 en som vi har sett i mĂ„nga andra smartklockor; slĂ€pptes 2018, var dess huvudsakliga fokus att förbĂ€ttra batterilivslĂ€ngden frĂ„n de fyra timmarna som föregĂ„ngaren Wear 2100 hade till 12 timmar. Diesel sĂ€ger att Fadelite har kapacitet för “snabb laddning”, men har inte sagt hur snabbt den bĂ€rbara laddningen eller hur lĂ€nge batteriet hĂ„ller. Vi har nĂ„tt ut för att klargöra och kommer att uppdatera nĂ€r vi har mer information.

Klockan kommer att finnas i fyra lutningsfĂ€rger – röd till svart, svart till klar, blĂ„ till klar och allt klar med det iriserande fodralet – och kommer att finnas tillgĂ€nglig frĂ„n mars 2020 till 275 $ i USA och 240 ÂŁ i USA Rike.

Liksom mĂ„nga Wear OS-smartklockor tillverkas Fadelite av Fossil Group, som tillverkar sitt eget sortiment av smartklockor samt licensierade bĂ€rbara produkter för mĂ€rken som Michael Kors. Nyligen köpte Google en bit av företagets forsknings- och utvecklingsteam för 40 miljoner dollar i avsikt att skapa en mer “mĂ„ngsidig portfölj av smartklockor.” Tekniska jĂ€tten förvĂ€rvade ocksĂ„ Fitbit, med en affĂ€r som förvĂ€ntas avslutas i Ă„r, för 2,1 miljarder dollar.