Detaljer om Hearthstones Wild Open-finaler 2019 avslöjade

Hearthstones Wild-format gör det möjligt för spelare att använda varje kort som släpps genom spelets historia och förtjänar grundligt sitt namn som ett resultat. Tänk på alla de övermäktiga korten från förflutna år, föreställ dig att alla kan ta tag i ett enda kortlek.

Även om det inte är så populärt som standardläget – där kortbegränsningar gäller – finns det fortfarande en blomstrande konkurrensscen, inklusive den officiellt sanktionerade Wild Open som är kuraterad av Blizzard själv.

I ett nyligen publicerat blogginlägg har Blizzard bekräftat några detaljer om hur Wild Open-finalen kommer att fungera 2019, inklusive strömuppgifter och datum.

Konkurrenter är spridda över EU, Amerika och Asien och Stillahavsområdet. En fullständig lista över deltagare finns i det officiella tillkännagivandet.

När det gäller finalen kommer de att äga rum på lördag den 23 februari 2019 med en fullständig ström av evenemanget. Du kan titta på det på Twitch eller titta via den bädda vi har tappat här:

Finalformatet kommer att innehålla en bäst-av-fem enstaka elimineringskonsol. Spelare måste ta med fyra kortlekar och kommer att kunna förbjuda en av sina motståndares kortlekar i varje match-up.

Det finns också en prispott på $ 30 000 för finalen, uppdelad enligt följande:

1: a plats: 11 000 $ 2: a plats: 7 000 $ 3: e 4: e plats: 3 000 $ 5: e-8: e plats: 1 500 $

Wild-formatet har inte varit lika bra stöd som många hoppades på när det introducerades tillsammans med Standard i april 2016. Dess popularitet har dock börjat öka i år, och det är väl värt att kolla in de starkaste skapelserna som ser spel i dessa slutmatcher.

Relaterade Artiklar

Back to top button