Det finns tydligen en Discord-server som betalar spelare för att streama snipe-personligheter som Ninja

Screengrab via Ninja

Ninja fick nyligen veta att det finns en Discord-server som placerar bounties på hans virtuella huvud och tilldelar kontanter.

Ninja’s Fortnite duopartner, Malachi “Reverse2k” Greiner, pekades mot Discord-chatten av en av hans prenumeranter, så vi har ännu inte verifierat om gruppen finns.

Spelare som är intresserade av att få tillgång till bounty måste sätta in $ 10 för att få tillgång till Discord, enligt Reverse2ks abonnent. Onlinegruppen placerar sedan en summa på $ 100 på en spelare som till exempel Ninja. Om en spelare hittade bounty-gruppen och kunde eliminera målet, skulle de tjäna kontantpriset.

Ninjas partner hävdade att duon som de tidigare eliminerade i matchen var en del av denna påstådda bounty Discord-chatt.

Medan streameren inte blev förvånad kallade han gruppen “konstig” och gick vidare med sina tändstickor.

Ninja är en av de största Fortnite streamers i ordet och är bekant med stream snipers som plågar honom dagligen, helt enkelt försöker bli uppmärksamma på stream.

Epic Games har tidigare förbjudit spelare för strömskärning och Twitch har specifika regler som straffar andra för att utnyttja en annan sändares ström.

Tyvärr för Ninja har Mixer inga aktuella regler på plats för att förbjuda andra programföretag eller tittare att streama klipp.

Relaterade Artiklar

Back to top button