Det blir hastigheten: Xiaomi Mi 8 får stöd för Quick Charge 4.0+

xiaomi mi mix 3

Det efterlängtade flaggskeppet Xiaomi Mi 8 har återigen avslöjat en annan del av sin utrustning för oss. Vi lärde oss nyligen om den biometriska sensorn på skärmen, sedan kom utskärningarna och de tekniska specifikationerna, och nu kommer det att finnas en annan mycket användbar teknik.

Vi pratar om användbar teknik, för det är Quick Charge, en speciell teknisk lösning från Qualcomm, som enligt det läckta dokumentet också kommer att erbjuda den aviserade avancerade smarttelefonen Xiaomi Mi 8. Men det viktiga här är att det kommer att vara den mest avancerade versionen som heter 4.0+ användare betyder lägre temperatur, snabbare påfyllning av el eller bättre energieffektivitet, skriver han GizmoChina.

Xiaomi Mi 8 kommer med snabb laddning 4.0+ – Här betyder det för flaggskeppet https://t.co/b04hvLxtNr pic.twitter.com/q9CFHirz1H

– Wccftech (@wccftechdotcom) 25 maj 2018

Om vi ​​översätter detta till specifika siffror, då QC 4.0+ Jämfört med föregående generation lovar Quick Charge 4.0-tekniken upp till 3 graders svalare process, handla om 15 procent högre hastighet och upp till o 30 procent högre laddningseffektivitet.

Kommer snart

Som inbjudan till de kinesiska medierna nyligen avslöjades för oss kommer den nya Xiaomi Mi 8 att presenteras för oss inom några dagar. Det stora kinesiska äpple mediaevenemanget är planerat till den sista dagen i denna månad, dvs. 31 maj.

Chipset är en av förväntningarna från hårdvaruutrustningen Snapdragon 845, 6 GB operativt minne Bagge, stor, upp 6,2-tums LCD-skärm panel eller 3,300 mAh batteri med ovanstående stöd för snabb laddning Snabbladdning 4.0+. Den dubbla kameran på baksidan ska erbjuda en bländare igen f / 1.7, så vi kan se fram emot kvalitetsbilder även i svagt ljus.

Relaterade Artiklar

Back to top button