Det är vad de skojar: Du har aldrig sett en så billig och så välutrustad smartphone

Ibland kommer en sådan frestande rabatt att visas som e-butiken för närvarande erbjuder Geekbuying. Den här gången är den relaterad till Android-smarttelefonen, som är utrustad med flera bitar av ganska robust hårdvara, inklusive en stor skärm eller en stor mängd RAM.

ZTE Nubia M2 kostar för närvarande mindre än 150 euro (lagerkupong – YCOMFJTX), även tillgänglig i europeiskt lager. Specifikt i Tyskland och Spanien, varifrån han ska resa högst 7 arbetsdagar.

Det är dock nödvändigt att räkna med en något högre porto, eftersom det kan skjuta upp till över 20 euro. Allt beror på vilket lager de kommer att skicka smarttelefonen från.

5.5 ″ och Snapdragon 625

Nubia M2-smarttelefonen är utrustad med både en 5,5-tums Full HD-skärm (över 400 pixlar per tum) och en mellanstor chipset Snapdragon 625 (8-kärnig CPU + Adreno 506 GPU), 4 GB RAM, 64 lagring tillsammans med en microSD-kortplats, en 16 Mpx front och en 13 Mpx bakre kamera, Android 6-operativsystemet (en överbyggnad av Nubia UI 4.0) eller ett anständigt, upp till 3 630 mAh batteri, som borde vara en krävande dag. Huvudkameran består av upp till två linser med två sensorer, den ena samlar in färginformation och den andra för att ändra skuggor eller ljus i bilden för att skapa mer detaljerade foton tillsammans.

Den så kallade unibody-konstruktionen består av exakt bearbetad metall och på framsidan finns också en hårdvaruknapp med en inbyggd biometrisk fingeravtryckssensor.

Mer detaljerad information om Nubia M2 finns direkt i e-butiken Geekbuying.

Relaterade Artiklar

Back to top button