Destiny 2 körs inte pÄ Ryzen 3000-processorer (men en fix kommer)

Destiny 2 körs inte pÄ Ryzen 3000-processorer (men en fix kommer)

UPPDATERING 7/12/19: AMD har upptĂ€ckt problemet, enligt Destiny’s utvecklare Bungie. Fixen kommer dock att komma fram som en BIOS-uppdatering via moderkortleverantörer. FörvĂ€nta dig att den kommer fram under de kommande dagarna. Berörda kunder bör söka efter automatiska drivrutinsuppdateringar eller gĂ„ till deras moderkortleverantörs webbplats.

AMD har identifierat problemet som pÄverkar möjligheten att köra Destiny 2 pÄ Ryzen 3000-processorer och har implementerat en BIOS-fix som har distribuerats till partners. Under de kommande dagarna kommer spelarna att kunna ladda ner det uppdaterade BIOS frÄn sina moderkortleverantörer.

– Bungie Help (@BungieHelp) 12 juli 2019

Originalhistoria:

AMD har precis slÀppt sina Ryzen 3000-processorer, som sÀkert kommer att vara populÀra bland spelare, men det finns ett problem: dessa nya processorer kör inte Destiny 2.

Som Tom’s Hardware rapporterar, vem som helst som plockar upp ett Ryzen 3000-chip för anvĂ€ndning i sin spelrigg fĂ„r en otĂ€ck överraskning om och nĂ€r de försöker ladda Destiny 2. Reddit-anvĂ€ndare Trinsikk förklarade problemet nĂ€r de försökte ladda Bungie-titeln via Battle. netto. Spelet startar helt enkelt inte, men visas i Windows Aktivitetshanterare som en aktiv process med högst 10 procent av den tillgĂ€ngliga processorn.

@Bungie Du kanske vill titta pÄ det hÀr. Jag och mÄnga andra har just uppgraderat till Ryzen 3000 CPU: er och spelet startar inte. https://t.co/w3lgQRpJ0w

– JuniorxMints! (@JuniorxMints) 8 juli 2019

Ett par trÄdar har dykt upp som klagar pÄ detta problem i Bungies forum. Bungie har begÀrt att Ryzen 3000-Àgare skickar in kraschfiler för att de ska granska sÄ att de kan ta reda pÄ vad som hindrar spelet frÄn att laddas. De marker som hittills har upplevt ett scenario som inte laddas inkluderar Ryzen 9 3900X, Ryzen 7 3700X och Ryzen 5 3600X.

Problemet kommer sannolikt att ÄtgÀrdas med en spelkorrigering, men det föreslÄr att Bungie inte tog sig tid att testa Destiny 2 med de senaste Ryzen-processorerna innan de lanserades. Om du bara har investerat i en ny Ryzen 3000-processor ska du hÄlla ett öga pÄ Destiny 2-forumen innan du försöker spela spelet.